Esma1993 Kizim 3 ay sonra iki yasina giricek bebekliginden beridir bu mukus olayi var onda kan yok ek gidaya basladigimizda denedigim seylerde de hic alerjik bisi gormedim ama hala neden oluyordur ki
26merve26 Esma1993 mukus sadece alerjiden olmaz geniz akıntısı vs den de olabiliyor ayrıca alerji değilde bazı yiyeceklere hassasiyet olabilir
hemshireanne Esma1993 mukus tam olarak nasıl? Ben bakteri olunca öyle oluyor duymuştum. Ben de şüpheleniyorum mukus olduğundan ama tam olarak anlayamıyorumda.
mysozclk Esma1993 alerjisi cıkmadı kızımın ama kanında cıktı cok az doktor ılla bı bensine vardır dedı ama bakılan temel besinlerde yok 1 yasında ara ara hala oluyor belki sizinde kanınız da olabilir
Esma1993 26merve26 dis cikarma donemidir dedim gecer ama hala bakiyorum devam ediyor gecmedigi icin korkutiyor beni ya
Esma1993 26merve26 vucudunda bisi yok ki bi belirti filan bisi anlayim sadece mukus goruyorum kakasinda emziriyorum hala da benim yedigim ictigimdende olabilir anlamadim ya
Esma1993 hemshireanne allah allah ilk defa duydum ama ole bisi olsa zaten ates filan bisiyle farkedersin oyle degil mi sadece bagirsaktq mi vardir baktari dr neden boyle bisi demiyor ki kan var mi diye soruyolar hep yok ama mukus 2 yasina gircek hala var probiyotik mi kullansam
hemshireanne Esma1993 ates enfeksiyon olunca oluyor. Bakteri olmasi normal belkide. Bebekler dogulunca steril olurlar sonra bakterilerle tanisirlar. Bagirsaklar da boyle tepki veriyor herhalde. Ben tahlil yaptirip goturmusdum doktora o gun bebegim agliyordu ben hicbirsey soramadim. Ama tahlillerivermisdim doktora birsey olsaydi kendisi soylerdu bence. Bu sefer gidince sorucam ama
Esma1993 hemshireanne gecmis olsun dr la konustugunuzda geri donus yaparmisiniz bende merka ettim simdi
fatmmakaraa Çocuğumda da bu durum var 2 aydır gaita da bazı virüsler çıktı, ateş VS yoktu aşırı gaz ve mukus. İçiniz rahat etsin istiyorsanız bir gaita örneği verin
Esma1993 fatmmakaraa kizimda dogdu dogali mukus var ve cok gaita ornegi verdim hic birinde bisi denmedi cocuk dr mi goturdunuz hangi viruslere bakildi
Esma1993 mysozclk kan vermekte istemiyorum ya 12 kam degeri zaten kan ilacida vermiyoruz her seyi yiyen bi kizim da yok maalesef hasta filan bisi olsa dr istese ona macbur ama simdi durup dururken kan vermek istemiyorum ya ama boyle devam ederse goturecem
mysozclk Esma1993 once cocuk doktoru yesıl alan acar belki deri testinde de cıkabılır ona gore gıdıyorsunuz yesıl alan acması lazım