eyberenimo Kızlar bugün eczaneden rota aşısı aldım 2300 küsür liraydı ağızdan veriliyormuş fakat sağlık ocağındaki hemşire bebeğime verirken bebeğim hepsini ağzından tükürdü üçte biri gitti ancak dedi hemşire sizce bir faydası olur mu yeniden alınacak gibi ucuz bir şey de değil ne yapacağımı şaşırdım
eyberenimo adensu10 benim çoğunu çıkardı hatta bana sorarsanız hiç yutmadi bile ama hemşire 3 1i gitti ancak dedi
gizemmumayy Bizde özelde yaptırdık bebeğim hemen kustu.Doktor yine de etkili olmuştur dedi ama benim de çok içime sinmedi.Sonraki kontrolde tekrar sordum,etkili olmuştur zaten 3 doz yapılacak sıkıntı olmaz dedi
eyberenimo gizemmumayy 2doz yapılıyor rota 3doz hiç duymadım bende hemen doktorumuza ulaştım sordum ama çoğu bebek çıkarıyor zaten ağzına biraz bile girmesi yeter dedi bilemedim
herseyguzelolacak24 Bende şimdi gidip yaptırdım sağlık ocağında bizimkinde tükürdü vs ama epey yuttu duydum yeterli olmuştur bence
eyberenimo herseyguzelolacak24 ben hiç yuttugunu duymadım hepsini tükürdü çoğu yandan kıyafetine aktı asla yutmadı ağzından çıktı hep hemşire 3 te 1i gitmiştir dedi ama hiç emin değilim doktoru arayıp sordum sorun olmaz etkili olur dedi