Oykmmkrkn Bu sabaha karşı ağlayarak uyandı ve diz kapaklarının arkası ağrıyor ve üstüne basamıyormuş sebebi ne olabilir acaba? Büyüme ile ilgili bir şey mi? Üstüne basıp ayağa kalkamıyor doktora gideceğim lakin uyuyor şu an.
hohomoroo Oykmmkrkn benim de oğlum bileklerini gösteriyor geceleri ağlayarak uyanarak ortapediye götürdüm bişe cıkmadı büyüme ağrısı olabilir eklem yerleri ağrıyor olabılır doktora göstern yine bi içinz rahat etsn
GkcnKn biz de nadir de olsa yaşıyoruz özellikle diz ağrısı geceleri ağlayarak uyanıyor ben de yarın götüreceğim
aybars030921 GkcnKn merhaba naptınız sonuç ne çıktı acaba ? Bizimde var, tek taraflı bacak ağrısı ara ara. Gün içinde çok yorunca oluyor ama yine de çocuk ortopedistinden randevu aldım.
GkcnKn aybars030921 çocuk doktoruna götürdüm büyüme ağrısıdır geçmezse ortopediye gidin dedi yarın da randevum var bir göstermek istedim ortopediye size de çok geçmiş olsun muhtemelen büyüme ağrısı hepsinde aynı şekilde ortaya çıktığına göre
GkcnKn aybars030921 gidince siz de haber verir misiniz bize yorgunluktan olur dedi doktor büyüme ağrısı için erken dedi
aybars030921 GkcnKn inşallah bize de öyle der ,bu hafta gideceğiz . Sizi bilgilendiririm.Teşekkür ederim dönüş yaptığınız için 🙏🏻