Alisinannesii Kızlar bebeğim 28 günlük maalesef mememi zor tutuyor bazense tutmuyor bende sagip öyle veriyorum 4 kez mama 4 kez anne sütü veriyorum yaklaşık 90-100 cc hepsini bitiriyor çok mu sizin bebekleriniz ne kadar iciyor ??
ybk2019 Alisinannesii bencede çok fazla 6 ayligiz yeni mamaya başladık 120 CC veriyorum oda bitiremiyor bile
Esmaaaa Alisinannesii hiç meraklanma benim tospikte 33günlük bazen 125cc yi bile buluyor hatta geçiyor peş peşe içmek istiyor 😊 napalım benimki doğarkende aç doğdu 😂ellerini yiyecekti nerdeyse
241019sy Alisinannesii kilo başı 30cc verilmesi uygun olan günde 10 kere veya 8 kere beslenmesi gerekir bebeğinin gününe göre
Ikram Alisinannesii hyr cok degil benim kizda oyleydi smdi 9 aylik 150 zor iciyor bakma kmseye yiyosa yedir hasta olmaz
Bulutun18- Ikram anne sütü istediği kadar içebilir ama mamanın fazlası kof kilo yapmaz mı ilerde obezite olabilir diye düşünüyorum yenidoğan bebek doyduğunu anlamaz ki Öneriniz çok yanlış
Omerasaf38 Alisinannesii bebeğinin doyduğu kadar ver canım çok diyenlere aldırma sen bitiriyorsa ne güzel 👍 bende başlarda 90 cc veriyordum şimdi 4 aylık olacağız basen hala 90 içer bazen 120 bazen 150
Ikram Bulutun18- benm kizimda 90 iciyordu 5 aydan sonra 120 daha sonra 150 ile zorla iciyor hicte obezite olmadi yanls bilgi degil kizimdan ornek verdim her aydoktor kontrolumuz oluyordu ;)
Dsey Alisinannesii Gayet normal 1 ayliga kadar 90 ml ondan sonra 120 ml bebegil 40 gunluk ve 120ml iciyo sadece mama anne sutu yok bizde ondan sonra 150cc 2 . Ayimizdan sonra