yaseminn1 Kızım 11aylık sürekli pişik oluyor kullanmadığım krem kalmadı desem yeridir canı çok yanıyor belli ki asla durmuyor çok yoruldum önerilerinize açığım
alinduhatg yaseminn1 sudocrem ✅✅ Kullanıp geçmediyse bezini degıstırın , bır idrar veya kaka tahilili yaptırın . Kızımda pişik olduğu zamanlar anlıyorum ki idrarda sorun var öyle pişik oluyor ki kanıyor bırde ıslak mendil çok kullanma yıka sürekli
beyazzkuguu yaseminn1 yediklerinden kaynaklı olabilir mi mandalina ve portakal aşırı kızımda pişik yaptı bazıları yapmadı diyor ama bizde yaptı
sehna yaseminn1 travazol eğer beni dinlerseniz bikere şöyle ince tabaka halinde sürün bana çok dua edicek siniz 2 çocuğumda da derin kanamalı pişik geçirmiş anne olarak söylüyorum hepsini denedim en hızlı travazol geçirdi ama sonrasında diğer kremlere geçtim tabi onu ağır psişiklerde kullandım sadece
yaseminn1 alinduhatg aynı şekilde böyle popsunda çatlaklar oluştu sl**py kullanıyorum en başından beri anlam veremedim ıslak mendil kullanmıyorum hep pamuk kullanıyorum ara ara da yıkamaya çalışıyorum
yaseminn1 Snp57asel sudocrem de kullanıyorum bizimkin de mantar oluşmuş 1haftadır tr*vazol krem kullanıyorum 1gün geçti diyorum ertesi gün tekrar ediyor pamuk vs kullanıyorum ıslak bırakmamaya çalışıyorum tekrar kremliyorum ama yok 1saat alt değiştirmeyi geciktireyim anında pişik oluyor
alinduhatg yaseminn1 sarımsaklı yoğurt falan yedir bende bile kaşıntı olunca yiyorum veya gemital bölgem sürüyorum geçiyor
Snp57asel yaseminn1 canm mantar kremi olarak bende “Trosyd” var kızım Bi kere olmuştu doktorumuz onu verdi bana o iyi geldi bize
alinduhatg yaseminn1 evde olduğun süre hep yıka ve bazen bezsiz bırak acık kalsın işesin üstüne bırsey olmaz küçük kıyafetlerini kullan direk çöpe atarsın belki rahatlar
alinduhatg yaseminn1 kız sarımsak doğal antibiyotik ver belki yer sever 2 yemek kaşığına yarım diş rendele ver çorba yanında
yaseminn1 beyazzkuguu canım biz bu sorunu 2aydır çekiyoruz toplasan 3 defa falan portakal vermişimdir oda 1dilim falan
Ebru__ Hamazing çok iyi ama yayılan kötüleşen pisige trosyd krem ancak geçiriyor mantar kremi kötü pişik mantara dönmüş gibi oluyor hemen yatistiriyo o krem