tazeannisko Kırk beş günlük bebeğim günde altı yedi bez veriyor bana ama ben doyuyor mu emin olamadığım için günde bi iki kere mama da veriyorum bu yüzden her verdiğimde açmış gibi davranıyor çünkü:(( ne yapmalıyım sizce
Gamzeli2206 tazeannisko kilo alışına bakın erkek bebeklerde altın kilo alımı 800 gr 1100 gr ilk üç ay kız bebeklerde 500 gr altına düşmez ise normal kabul ediyorlar
tazeannisko Sütüm yerse sürekli aranmaz diye düşünüyorum ağzı sürekli aranıyor hep memede kalmak istiyor memede uyuyor azıcık emip uyuyor mesela tok olsa böyle yapar mı
tazeannisko cLearQueen siz ne yapıyorsunuz mama veriyor musunuz ben günde en fazla 100 ml veriyorum bazen 50 değişiyor duruma göre
cLearQueen tazeannisko 3200 dogdu 13 gun kuvozde kaldı orda vermis kilo 2 aylik kontrolde 6 kilo falandı
cLearQueen tazeannisko evet ilk. Bilmiyorum 4 gun sonra 3 aylik olcak doktor ne der. 6 ay mama vermesem iyiydi de mecbur kalirsam napayim. Memelerim de sismiyo artik eskiden cok siserdi doldugunu anlardim
artikbiranneyim tazeannisko kilo alımı düşük olmuş o yüzden yerinizde olsam ben de mamaya devam ederdim ama şöyle aranması sadece açlıktan değil. Emme güdüsünü bastırmaya çalışıyor. Emzik verebilirsiniz bunun icin bebeği rahatlatır. Bir de aranıyorsa gazı da olabilir yukardan gazını bol bol cıkarın.
Alparslanmom__ Bana doktorum 5-6 çişli bez çıkması gayet normal demişti. Aranması da alışkanlıkta olabilir bide bu günler de sürekli emmek istiyorlar ondan aranıyordur. Ama sen yine de çocuk doktoruna git kafan rahat etsin.
tazeannisko artikbiranneyim sağlık ocağı normal ilk ay böyle olması dedi ama ben günde ya bir ya iki kez mama veriyorum aksi halde sütümün kesilmesinden korkuyorum
tazeannisko artikbiranneyim evet zaten gaz problemimiz oldukça fazla bu yüzden de emerek gaz çıkartmak istiyor ama
artikbiranneyim tazeannisko sütünüze güvenin kesilmez. Yalnız şöyle her öğünde önce iyice emzirin sonra hemen arkasından mama teklif edin. Bu sekilde yaparsanız hem sütünüz artar hem de bebek mamayı azaltıp bırakır.
artikbiranneyim tazeannisko emerek gaz cıkaramaz emdikce gazı artar önünü alamazsınız o yüzden saatli süreli öneriyorlar zaten