3kedili2bebekli milaber dilimde tüy bitti dandini kelimesi geçen her ninni 😂 bebelerim desteksiz uyuyor ama tam olarak uyku moduna girene kadar nedense bir suru dandini dastana dana kovaliyoruz dandini danali bebelere kına yakıyoruz dandini danadan bir ay doguruyoruz ay dandiniler beni kovalasa da artık bir kurtulsam dilim damagim kuruyor bazen hala yüzüme bakiyorlar oturup ne zaman yatarlarsa o zaman ninniyi bırakıyorum 😂
sibelkilic milaber beyaz gürültü anne karnıyla esıtmıs derler bebekler hep o sesı duymak bılmem ıstrmıs ben oğluma ilk zamanlar onla uyuturdum sonra dandını dastana alıstı onla arada uyur sureklı aktıf degıl artık büyüdu ya besıgınde yada ayagımda sallıyorum uyuyor 15 aylık olduk
milaber ilay-mom çnce onda çok güzel uyuyordu şimdi uyumuyor aslında uyumuştu ama geve uyanınca geri uyutamıylrum
ilay-mom milaber ben onda uyutuyorum suan gayet güzel gidiyor ama başka müzikler deneyin su kuşlar vs. Belki bir umut uyur
meraliredam Müziklerim oğlumun playlisti yalnızca.Bende deneye deneye uyduruyorum çoğu zaman.Sari çiçek, Tebessüm Bilmece Hasbi Rabbi 😂 say say bitmez
maygirl milaber gunes gtti,aydede geldi..kuslar,kediler, kopekler, agaclar,otlar ,koyunlar möler (daha bircok sey) uyudular.uyumamiz lazim.Binnaz sönmez dursun hayvan sesleri sarkisi ve ayni ismin bsutun cocuk sarkilari ile😄