ase95 Kızlar merhaba, bebeğim uzun zamandır sadece sol memeyi emiyor sağ memeyi kabul etmiyor. Biraz önce hala süt geliyor mu diye baktım, rengi diğer memedekinden farklıydı tadı da resmen tuzluydu. Bu neden olur, nasıl düzelir?
julliyettanne ase95 sütünüz ekşimiş olabılır bende uzun sure tek tarafla verdım sütüm ekşidi birdaha da o taraftan vermedım
funda94 ase95 bazı anneler ‘memede bekleyen süt ekşir’ düşüncesiyle sütleri sağıp dökebiliyorlar. Bu düşüncenin de hurafeden başka bir şey olmadığını söyleyen uzmanlar, son derece yanlış bir inanış nedeniyle ‘mucizevi’ besin ziyan ediliyor. Regl olmanın süte eksisi yok, sevgili anne. İlaç kullandıysanız eğer ondan kaynaklı olabilir Tutus bozukluğundan olabilir
TwinsAndBeren ase95 bende de aynısı oldu mastit benzeri bir şey olmuştum sonra o memeyi bir daha almadı ucu da yoktu bıraktı ve sonrasında ben de tadına baktığımda ekşiydi ve hala sarı kolostrum geliyordu ilk zamanlardaki gibi bir daha vermedim tek meme ile devam etti
svncgldgn ase95 adet sütü tuzlu hale getirir, bebeğin reddine neden olabilir demişti bize çocuk doktorumuz tel tarafs yansımış olabilir çok değişik bir yapı anne vücudu adet geçince düzelmeli eğer adetten kaynaklı ise
Elfgrn ase95 düzelir benim kızım nerdeyse 6 ayına kadar sol göğüsümü emdi sonra ayaklandikca sağ emmeye çalıştı baktım tuzlu sagdim her duşa girdiğimde şimdi veriyorum emiyor düzeldi. Keşke daha önceden alsaydı diyorum bu sebeple gogusumun biri büyük biri küçük kaldı.