Sevgili annelerim değerli dostlarımm, bir yılı daha beraber devirmiş bulunmaktayızzz 💖
Bu yılın hepimize şans getirmesini istiyorum. Bol bol para kazanalım, bol bol gülelim ve lütfen bu yıl içerisinde var olan tüm savaşlar son bulsun çocuklar kadınlar hayvanlar bitkiler masum insanlar zarar görmesin ve ölmesin 💖
Şimdi bu post aracılığıyla evrene pozitif enerjiler gönderelim yeni yıldan beklediklerimizi buraya yazıp manifestleyelimm ☃️ Hazırsanız ben başlıyorum 🐸
Allahım bu yeni yılda lütfen hanemize bol bol hayırlı bereketli paralar girsin, ve biz hayrını görebilelim. 💖
Oğlum 2 yaş sendromunda tımarhaneye ramak kaldı lütfen bana biraz ferahlık oğluma sakinlik ver Rabbim ( araya sıkıştırayım boşa gitmesin skeodoeodks) 💖
Savaşlar bitsin, smalı çocukların hepsi şifa bulsun, ülkenin ekonomisi düzelsin ve masumlar ölmesin 💖
Koca terörü, kaynana terörü, görünce terörü, elti terörü sona ersin inşallah aminnn 💖
Kısacası hepinize Mutlu Yıllar, Happy New Year, Feliz Año Nuevo, Bonne Année, Frohes Neues Jahr vs vs, sizleri seviyorum 💖☃️🎄