Tgcycl Merhaba anneler, Oğlum 3 yaşında kreş araştırması içindeyim özel kreşlerden fiyat aldım ama meb’E bağlı kreşlerin fiyatları hakkında bilgim yok bilgisi olan varmı acaba, Pendik çamçeşmede oturuyorum..
superanne2 Tgcycl merhaba devlette anasifi öğretmeniyim bende. Bizim okulda aylık 200 lira ama benim anaokulu değil anasınıfı en fazla aylık 500 olur. Milli eğitim bakanlığınin belirlediği taban ve tavan bir fiyat mevcut.
Alya-Sena Tgcycl 3 yas grubu yari devlet yari ozel kresler var 7 8 inden basliyor yarim gunleri. Bende pendikdeym. Sadece devlet okulunda 3yas grubu yok
Tgcycl Alya-Sena Alya-Sena evet benim sorduğum okullarda 5 yaş demişti hep devlet için. Teşekkür ederim 🌸🌸
superanne2 eyberenimo anasınıfı ilkokul ortaokul yada lise bunyesinde olur anaokulu ise bagimsizdir. Anaokulunun en büyük avantajı bahçe alanıdır
Alya-Sena Tgcycl evett yakinim camcesmeye bnde yuzyil hast ordayim az cok fiyat sordum bnde seneye dusunuyorum yuvamistanbl var ibb nin kura ile cekilis yapiliyor tam gun 2 bucukmu neymis. Mayisda kayitlar basliyordu sitesindn takipde kalin gene
Tgcycl Alya-Sena evet yakınmışız 🌸 yeni bir okul açılmış askerlik şubeye orayla henüz görüşmedim mebe bağlıymış. Yuvamız istanbul 2 dönemdir başvurdum cıkmıyor malesef
Alya-Sena Tgcycl eevttt orayida duydum bana uzak kaliyor biras da sormak lazm tabi fiyatini. Bu sene basvuracagm ciksada goturmesi sorun velibabadaki en yakin gene orayada minibus fln gitmiyor