lakedu Arkadaş selam benim gecende belim tutuldu ama yürüyemedim o derece. Sonra emar çekmeden doktor bana hemen iğne yapalım belıne dediler o korkuyla yaptırdık hıç böyle bırsey yaşadınız mı
lidokain lakedu aynı iğne mi bilmiyorum ama annem yaptırdı bel düzleşmesi ve fıtığı için ama annemden MR BT çekmislerdi
Sunismyson lakedu acaba kortizon olabilir mi? Anneme de aynı şekilde fıtığı sebebiyle yaptılar hep ordan hatırlıyorum.
lakedu [ lidokain lidokain ](https://) rabbım şifa versin inşallah bırsey sorabılır mıyım ıyı mı annenız pekı geçti mi belı iğnenin ağrısı oluyor mu acaba aynı sezaryen gıbı oturdum belıme yaptılar belinım bu perşembe gıdıp bı soracağım geç kaldım ama o korkuyla soramadım yüryemıuordum 😢😢😢
lidokain lakedu canım o iğneden sonra çok dikkat etmek gerekiyor hani zorlamamak doktoru bu seni bir süre goturur demiş ama kökten çözüm değil yine ağrıyor beli
lakedu Sunismyson yok o değil diye bılıyorum spinal anestezi dedıler bu kemığe arasına vuruluyor orayı yumuşatıyor demiş eczacı ama net bıkmıyorum
Sunismyson lakedu çünkü sezaryende yaptılar hemen yat hemen dediler ama hissetmiyorum nasıl kaldırayım bacaklarımı zaten 100 kiloydum yani anında gitmişti his
lakedu Sunismyson yok ayaklarımı hissettım kendime doğru çektım ayaklarımı uzattım ben net bı öğreneyım bunuda öyle sızlerden fıkır alayım