amabanavardediler Ya yok olmuyor beğenmiyor yüzünü ekşitiyor ağzını açmıyor bir türlü nasıl sevdirebilirim önemli diyorlar tarhana bebekler için
lceLady amabanavardediler kemik suyu ile yapin tatli olur Kapya biberlerindene salca yapin icine katin biraz Kac aylik bilmiyorum birazda kiyma katabilirsiniz güzel olur
lceLady amabanavardediler Nesi onemli ki Tarhana domates ve undan yapilan bisey Her yemegini kemik sulari ile yapin asıl faydali olan odur
3kedili2bebekli amabanavardediler tarhananin içinde bir suru sebze ve yoğurt var o yüzden önemli diyorlar ama sebze çorbası da yapabilirsiniz bir de kendi yaptığınız tarhana mı ve bazı tarhanalar ekşi oluyor onun da tadına bakın bir
Kuzularinanasi amabanavardediler bi zaman sonra sever.zorla sevdiremezsiniz ki.ara ara verin.ama zorlamayin
leylannpembemontu Sarımsak ve kemik suyu atın veya kıymalı yapın ben içine bir iki tane küçük kaya tuzu atıyorum yoksa benimki her yemeğe öğürüyor
leylannpembemontu amabanavardediler 6.ayından beri atıyorum tarhanayı sevmiyordu şimdi bayıla bayıla içiyor
3kedili2bebekli amabanavardediler heh ondan yemiyor benim de kaynanam yaptı ama yoğurdu çok eksiydi ekşi oldu ebebekten tarhana alıp karıştırdım öyle çok severek yediler başka tarhana da yemediler bir daha
amabanavardediler 3kedili2bebekli bende alıp deneyeyim teşekkür ederim ya sağolun ben tarhanayı hayatımda 1 defa filan içtim oda kaç yıl önce bilmediğimden kızımda ekşi diye yemedi kesinlikle alıcam e bebekte. Deneyip yazarım tekrardan
dalpsmom OG naturalin bebek tarhanası var oğlum çok seviyor, hatta öyle ki hiç bişey yediremediğim günlerde kurtarıcım oluyor hiç reddetmedi. 🧿 Gönülden tavsiyemdir, şans verin derim.
ysmnabd dalpsmom çok güzel bebeğim 7 aylık sadece tarhanayı öğürmüyor seeverek içiyor tek yediği besin o
amabanavardediler dalpsmom o markayı biliyorum alışverişte yaptım ama tarhanasını komşum verince almadım hiç ilk başta e bebekten alıp dinemek istiyorum beğenmezse şans veririm teşekkür ederşmmm