Efa Merhaba hepinize 9 ekim de sezaryen ila doğum yaptım sol bacağımda ve sağ ayak baş parmağımda uyuşukluk kaldı.. bazen sol bacağımdaki bölümde batmalar yaşıyorum.. başına gelen var mı doktoruma sormalı mıyım sizce zamanla geçer mi 😯
DBsvn Efa batmayı hissediyorsanız bi sıkıntı yok gibi sanki bence genede bi kontrole gidin ama hani bi sıkıntı olsa batmayı hissetmezsiniz diye düşünüyorum
Sasah1441 Efa bence ihmal etmeyin Dr gidin ilk defa duydum ben inşallah sıkıntılı bi durum değildir 🙏
Mirzafeyza2020 Efa bende sezeryan yaptım diz kapaklarımın arka damarları kasılıyo bacaklarımı toparlayamıyorum sizde öle mi
Efa DBsvn dokundugumu hissetmiyorum ama batma iğne batması gibi içten geliyor bir kac noktaya kısa süreli ve sonrasında geçiyor dediğiniz de mantıklı
Melekyaren Mirzafeyza2020 bende ağustosta sezeryan ile doğum yaptım hiç bir problem yaşamadım şükür ben ilk defa duydum bu şikayeti genelde sırttan şikayet olurdu. Benim de belim ağrıyor ama yorgunluktan diyorum. Umarım. Geçer ağrılarınız
Efa Mirzafeyza2020 sol bacağım diz kapağının yan üst baldırda benim kalçaya doğru azalıyor diz kapağında yok arkada da yok
Afra34 Bende sezeryan ile 1 ocakta doğum yaptım sürekli kısacası her gün baş ağrısı yaşıyorum doktor bugün 6 aya kadar ağrı sürmesi normal dedi sizlerde de böyle bi durum oldu mu 🤷😞
Mirzafeyza2020 Melekyaren benim 3.sezeryanım epidural oldum daha 27 günlük olduk ama daha önce böle olmamıştı inş teşekkür ederim 🌸
Dorukcum_16 Efa bendr ayniyim canim aralik 16 da dogum yaptim sezeryan sagg baldirda uyusukluk var normal die dusundum 🤷
Mirzafeyza2020 Efa benim iki diz kapağımın arkası anlayamadım bağdaş kurmaya çalışıyorum olmuyo geçer inş ödem diye düşünüyorum size de geçmiş olsun 🌸