defnem29t Kızlar bebeği 5-10 dakika emzirdikten sonra sağım yapınca iki meme için 15′er dakikadan toplam yarım saatlik sağımda ne kadar süt çıkmalı süt yetiyor diyebilmek için bebeğim daha dün 5 aylık oldu sütüm mü kesiliyor bilmiyorum korkuyorum
gokss defnem29t sütünüzün kesildiğini neden düşünüyorsunuz başka belirti var mı, içerideki süt miktarını hiçbir zaman net bilemezsiniz çünkü
sahailesi defnem29t bebeğiniz erdikten sonra huzurluysa ve daha meme istemiyorsa yetiyorsur. Bende çok bakardım ama göğüslerim terbiye oldu 3. aydan sonra herkesin öyle oluyor ihtiyaç kadar süt üretiliyor. İlk zamanlar hep akardı çamaşırıma hem de nasıl. Şuan öyle değil. Ayrıca aağımla bebeğin çekmesi çok farklı. Misal sağınla çay kaşığıyla geliyorsa bebek tatlı kaşığı kadar çekiyor
niloyaaa defnem29t bebeğinizi emzirdikten sonra niye sağım yapıyorsunuz ki eğer sadece emen bir bebekse? Niye emiyorsa sütünüz kesilsinki ? Benim bebeğim 3.5 aylık sadece emiyor ve hiç sağım yapmıyorum sağım yapmak yerine her istediğinde bebeği emzirmek daha iyi değil mi?
defnem29t gokss bebeğim az kilo alıyor 400-500 gram ama Alerjik bir bebek mesela 5 aylık oldu zaten 3-700 doğdu şu an 5 ay kontrolünde 6 kilo 300 gram yani Çok az kilo aldı ve bu aralar huzursuz Ağlama falan çok o yüzden Yetmiyor mu ki dedim ama sagdım baktım vardı
sahailesi Kısacaaı yetip yetmediğini bebeğinizi izleyerek karar vermelisiniz. En az 5 çişli bez olmalı mesela. İlk zamanlar ayda en az500 gr alıyorsa yetiyor diyebilirdik şimdi hareketlendi o kadar almasınk beklemiyoruz.
defnem29t sahailesi her zaman yetmiyor gibi gelmiyor zaten bu ara böyle geldi Bebeğimin alerjisi var o yüzden kilo alımı azaldı 1.ay 900gr 2.ay 800gr aldı sonra alerji basladı 3.ay 400gr 4.ay 500 gr 500 ayda 300gr aldı
defnem29t niloyaaa her gün sanmıyorum Ben bugün doymadı gibi geldi bana süt var mı yok mu diye kontrol etmek için sağdım 15 dakika Birini 15 dakika Birini toplamda 60 CC çıktı
gokss defnem29t ilk aylardan sonra kilo alımı yavaş yavaş düşüyor, bizim doktorumuz öyle söyledi belki minyon bir yapısı da olabilir siz daha iyi bilirsiniz tabi, bez sayısı da önemli.
babyys Süt kesilmemiş ki 60 ml çıktıysa 60-70de bebek içtiyse gayet yeterli miktar bence emdikten sonra tekrar ne zaman meme istedi