Lumisare Evet Kızlar menüde neler var benimkiler sebzeli ciğer sote pirinç pilavı yoğurtlu enginar salata ve kola 😂
lidokain Lumisare ay erişteli mercimek çorbası, mantar sote , salata, ayran var bugün canım çok değişik şeyler istedi. Oğlum mantarı sevmez onada ıspanak yaptım corbadanda icer
Sare_nuhaninannesi_05 Lumisare bizim akşam yemeği menüsünde eşim için kuru fasulye arpa şehriyeli bulgur pilavı çorba var kendim için de ıspanak yemeği yaptım salata var Ben de çorbadan tüketeceğim 🥰
Lumisare lidokain mantarı tavuklu yapmıyorsanız önerebilirim çok güzel normalde bende mantar sevmezdim asla bu sayede mantarı sevdim
Lumisare Balkizlarim afiyet olsunnn sizin maşallahınız var zaten sabah ben daha gözümü açamadan siz bütün işlerinizi bitiriyorsunuz😂
lidokain Lumisare tavuklu da yaparım etede katariz ama bugün son anda karar verdim tavuğu cikarmamistim evet oda güzel oluyor. Mantarın her halini çok severm ben
Balkizlarim Lumisare herkesin düzeni farklı canim isterseniz yaparsınız sizde 😇😍😍 estağfirullah çok teşekkür ederim 🥰
Lumisare belismomsss24 ayy biz hep bu sorunu yaşıyoruzz haftada 4-5 gün anca normal yemek çıkartıyorum o da zorla eşim işten geldikten sonra 🥲