Eef Arkadaşlar smear testi yaptıracağım acılı bir işlem mi ve özelde ücretler ne kadar bilen varsa yazabilir mi teşekkür ederim şimdiden
Lumisare Eef özelde en son 350 tlye yapmıştım hamileliğimin 3. ayında yaklaşık 9 ay oluyor ağrısız ve acısız sadece tuhaf hissettiriyor o an şu an fiyatlar 2-3 katı olmuş olabilir
likeli Eef ücretini bilmiyorum tss karşılıyor. Acılı ağrılı bir işlem değil. Sadece spekulumu yerleştirirlerken biraz acıyabiliyor sadece ama çok anlık bir acı sonrasında bir fırça yardımıyla sürüntü alınıyor. O işlem hissedilmiyor bile.
ilay-mom Eef bende geçen hafta yaptırdım burda okudum çoğu yorum acısız ağrısız vs diye ama benim canım acıdı doktor da dedi niye bu kadar acıyor diye acı eşiğim çok düşük sanırım o yüzden 🤷🏻♀️ devlet hastanesinde yaptırdım
Eef ilay-mom bende kendimi kasıyorum o yüzden bir korku var açıkçası teşekkür ediyorum geri dönüşünüz için
ilay-mom Eef sanırım bende kastım daha önce de çatı muayenesinde cok gerilmiştim doktorum istemsiz yapıyorsun demişti, cok geçmiş olsun 🙏🏻