Beyninizikullanmakucretsizdir fatihunal valla inanır mısın suya koymadan attım düdüklüye 45 dakikada pişti eski düdüklü olmasına rağmen hemde 😃
fatihunal Beyninizikullanmakucretsizdir benden dünden ıslatıyorum ona rağmen 1 saatten aşağı pişmiyo düdüklüde kız markası ne fasulyenin
Beyninizikullanmakucretsizdir fatihunal kooperatiften aldık kız onun fasulyesi iyi oluyor. Açık mavi poşetli ismini unuttum şimdi. 45 dakika haşladım sonrasında yağını salçasını koyup 20 dakika kadar öyle pişirdim.
minikannsi cemreninannesi_ çok heyecanlym çok saçma 🤣🤣 Fırında kanat Püre Tarator Haydari Salata Şakşuka ilk yapicam 🤩 Alkol alicaz o yüzden peynir vs. 😍
cemreninannesi_ minikannsi ayyy bende öyle 😻 ellerinize sağlık hoş sohbet geçsin inşallah bol bol eğlenin 🩷🥲🎉
fatihunal Beyninizikullanmakucretsizdir Yarın memlekete gidiyorum zaten bizim orda var tarım kredi bende ordan alayım bundan bacım sağol diğerlerini 1 saati geçik pişiriyorum bide dünden ıslanmış oluyor ama kıyır kıyır oluyor
Beyninizikullanmakucretsizdir fatihunal fasulyeyi haşladıktan sonra üstüne soğuk su döküp 1 saat beklettim. Bu püf noktası gerçekten işe yarıyor. Ben 2 kere denedim pişman olmadım. Benimde genelde öyle oluyordu fasulye markası cinsi de çok önemli.
Rez cemreninannesi_ kızım istedi diye pasta yaptık birlikte, eşim hasta yatıyor, 2 bebeyle de menü çıkaramıyorum :)) dışarıdan söyleriz artık herkese iyi yıllar
denizse cemreninannesi_ Kars’ta görev yapıyoruz burda meşhur malumunuz yani bana zor gelmiyor ya aynı tavuk taktiği tad olarakta kırmızı et hindi ve tavuk karışımı gibi birşey olsaydınız burda beraber yerdik 🥹
cemreninannesi_ denizse ellerinize sağlık ben hiç yemedim evet çok merak ediyorum gerçekten ama nazik davetiniz için çok teşekkür ederim yemiş kadar oldum 😍😍🎄🥹🩷