sedasamet Sevgili anneler 4 aylık 21 günlük oğlum var henüz yüzüstü yatırdığımda sağına veya soluna dönmüyor ama sürünüyor yani bacaklarını kaldırıyor kendini ileri itiyor merak ettim sizlerin bebekleri kaçıncı ayında dönmeye başladı
Gul-42 sedasamet sız destekleyın donmesı için gostermenız lazım ki cozsun olayı donsun 5 aylık tam olmamıstı dondugunde
sedasamet Gul-42 dönme egzersizleri yaptırıyorum günlük yüzüstü birçok kez bırakıyorum çabalıyor bakalım inşallah çok geç olmadan döner
Gul-42 sedasamet döner döner merak etmeyın cabası varmış sonucta her bebek aynı olmuyor🥰😀şöyle dıyım oglum 5.5 dıs cıkardı ama emeklemedı yanı poposunun ustunde gıderdı yasında yurudu sonradan normal emekledı😂
beyazzkuguu sedasamet 3.5 aylıkken yarım dönme yapıyordu 4. Ayında tamamen yüz üstü döndü. 6. Ayında da yüz üstünden sırt üstüne döndü
beyazzkuguu sedasamet benim kızımda 8 aylık olacak hala emeklemedi babıldaması tam değil hepsinin gelişimi farklı doktorunuz sorun görmüyorsa herhangi bir şeyde kafaya takmayın
melina09 sedasamet her bebek farklı daha çok erken takılmayın benm kızımda 5,5 sylık ama 37 haftalık doğdu daha dönmüyor zaten haraket etmeyi hiç sevmiyor 😅 ben desteklersem dönüyor veya yan yattığında döner o kadar zamanı vardır acelesi yok
sedasamet melina09 benim oğlum da yüzüstü durmayı hiç sevmiyor babası da bende yüzükoyun yatmayı çok severiz o da tam tersimiz 😂 time tumyi de zorla yaptırıyorum iki dk sonra ağlıyor
sedasamet beyazzkuguu henüz bunun için doktora götürmedim altıncı ayın sonuna kadar dönmezs götüreceğim diğer muayenelerinde doktorum bir sorun görmedi
atarepla Yüzüstü durmaktan nefret ettiği için daha 2.5 aylıkken yüzüstünden sırtüstüne dönmeye başladı ama tam tersini yapmıyor. Sırtüstü koyunca yüzüstü dönmüyor şu an 4 ay 10 günlük.
bircanbayram Benim kızım bugün 6 ayına girdi hala dönme Yok sorduğum herkes kilodan diyor ama bilmiyorum çok mu geç kaldık acaba ben yaptırmaya çalışıyorum o inatla istemiyor dönmek 🤦🏻♀️
sedasamet bircanbayram altıncı ayın sonuna kadar dönme gerçekleşmeli diyor doktorlar inşallah tez zamanda döner sizinki de benimki de
jdjdjf sedasamet 4 aylıkken döndü ama çok antrenman yaptırdık çok oyuncak aldık çok denettirdik şimdi de emeklesin diye uğraşıyoruz
sedasamet jdjdjf neler yaptırdınız mesela ben sürekli yüz üstü yatırıyorum omuzlarından ve totosundan tutarak onu destekliyorum