denizalismom Oğlum 11 Mart doğumlu balık burcu 😂🐟 Herşeye ağlıyor ve çok mızmız 🤦🏻♀️ Sizin bebişlerin burçları ne 👶?
Dedektifgadget denizalismom oğlak burcu kızı 😅💖 disiplinli , kararlı, inatçı ve agresif ve aşırı drama Queen babası da oğlak burcu 😅
uykusuzanne__ denizalismom oğlum koç burcu oğlum çok sinirli kimseyi dinlemiyor Kızım başka burcu kızım da her şeye küsüyor 😂
aysegul_my denizalismom ilk çocugum kova burcu hassas sevgi dolu haksizliga gelemeyen kıyımsız her ortama ayak uyduran bir cocuk ikinci cocuğum akrep burcu ilgi delisi cok nariin ota boka ağlar uykuyu sevmiyo öyle yani bizim cephede son durum 🤷♀️😄
majkoniyan tuche8989 Benim oğlum da aslan yükseleni de aslan bu arada 🤭 daha 4 aylığız bilmiyorum karakteri şimdilik olur mu ama ajsjsjsj
letubra tuche8989 benimkide aslan ama daha 5 aylık. Her yerinden gıdıklanıyor büyükler çok kıskanç olacak diyolar gıdıklandığı için. Demekki doğruymuş😄😄
Esilay2434 maygirl ay az anlatın nolur🫣 bazı hareketlerı burcundan mı merak eıdyorum, dha 6 aylık ama. Sahte bır gulus ogrendı mesela ıstedıgı bısey oldu bu nda o farklı gulusunu yapıyor
Zeynonunmomu denizalismom kızım yengeç burcu daha 6 aylık ama çok anneci ve ağlak etrafımdaki bebelere bakınca benim kız daha kolay ağlıyor yani 😂 birde eve gelince yüzünde güller açıyor ev kuşu resmen apartmana girince daha anlıyo gülmeye başlıyor 😄büyüdükçe görücez devamını
meriiii20 Zeynonunmomu benimkide yengeç burcu ama hiç bana düşkün değil yaa 🤣 bide sizinki dönmeye başladı mı
Duyguuuud Zeynonunmomu benim kızımda 6 aylık yengeç burcu sizin anlattığınızın tam tersi güleç şimdilik sakin ve evi hiç sevmez evin kapısından çıkana kadar ağlar çıkınca susar gezme kuşu 😂😂
jasminegms denizalismom bebeğim 7 bucuk aylık boğa burcu mayıs dogumlu çok ağlıyor doğduğundan beri çabuk sıkılıyor aşırı meraklı çok zeki
26merve26 jasminegms benim oğlumda boğa burcu aynı yazdıklarınızla bide iştahlı maşallah ekstra 😂 genel olarak mız mız bi yapısı var ama uyumsuz bi bebek 7,5 aydır dünyayı dar etti bize 😂😂
ozr42 denizalismom oğlum oğlak burcu sakin yapısı var . Meraklı. Büyüdükçe dahada çok belli olur huyu şuan 11 buçuk aylık. İnatlaşma gibi bi durum şimdilik yok. Oğlak burcunda aşırı inat olurmuşta umarım babasına ve bana çeker bizde inat sıfır 😅
hira27 denizalismom bebegım boğa burcu cok aglayan bebek degıl cok sukur sakin ve boş seylere ağlamayan bır bebek cok sanslıyım cok sukur cokda meraklıdır 😁
Ayseee12_ hira27 benim oğlumda boga burcu cok sakin yemeyi çok seviyo sizin oglunuzda oyle mi ,8 aylik😁
Zeynonunmomu meriiii20 valla kızlar babacı olur derler ama benim kızım kime gitse gözünğ benden ayırmıyor babasında bile olsa beni görünce gelmek için zıplıyor 😂 Evet canım 4. Aydan beri dönüyor her yere döne döne gidiyo yada komando sürünerek🤣
mihramomm1 denizalismom Kızım boğa burcu cok meraklı her şeye çok dikkat eder yeni birisini görünce dikkatli dikkatli yüzüne bakar bide obur yemek yemeye bayılıyor 😂Rahatına çok düşkün 😂
Prensescilek mihramomm1 benim kızımı anlattınız. En önemli özelliği inanılmaz rahatına düşkün . Bazen yatakta yanına uzanırım rahat edemiyorum deyip beni istemez 😂😂😂
Feyzosumunannesi denizalismom Kızım Boğa burcu. Uykuyu Seven söz dinleyen gezmeyi seven çook uysal kitap hastası bir minnoş 🧿😁🥳🤍
artikbiranneyim denizalismom kızım başak olacakken erken doğarak aslan olmayı SEÇTİ😂 seçti diyorum çünkü gerçekten gümbür gümbür aslan burcu o neyi ne zaman isterse o o zaman o şekilde oluyor, henüz 4.5 aylık olması dışında bi sorun yok🤣