petitonunannesii Günaydın kızlar.Altın alım satımında banka ve kuyumcu arasında fark varmıdır.Sizce bankadan mı kuyumcudan mı almaliyim
Mmeelliikkeee petitonunannesii saklayabileceğin yer varsa güvenli ise tabiki kuyumcudan fiziki… mesai sonrası resmi tatil hafta sonlar fazla iniş çıkışlarda bankalar (makas aralığı) al sat farkını çok açıyor.
nurozge petitonunannesii bankadan alınca hemen satabilirsin ama mesai saatleri dışında düşük fiyata satarsın elden alınca da al sat farkı olacak hahhah bilemedim ben bankadan aliyordum ama hemen satmiyordum evde birde saklama konusu var
Kuzularinanasi petitonunannesii yuklu miktarda alacaksaniz banka.veya fiziki alayim diyosan da evde saklamayin banka kasaniz varsa oraya koyun.biz 2 turlu de yapiyrz .bazen fiziki olmasi da ise yariyor.bi de kisa sure mi bekletceksin ona da bagli .
petitonunannesii Kuzularinanasi yüklü miktar alacağız o yüzden bankadan mı alsak diye kararsız kaldık
Kuzularinanasi petitonunannesii banka kasaniz yoksa ztn mecbur bankadan alin.yoksa evde saklamak cok riskli.
Kuzularinanasi petitonunannesii yari yariya yapabilirsiniz.2 side uzun vadede kar getirir ama altin bana kalirsa.
petitonunannesii Kuzularinanasi Peki 7 8 ay gibi bir süreliğine altın almak mantıklı mı yoksa altın alış satış arasındaki fark göz önüne alınca 7 8 ay için altın almayıp para öylesine kalmalı mi