aylss 5 günlükbebeğimin değeri sınırda cıktı. 2 saatte bir 15 er dk meme+30 cc mama şeklinde besliyorum rengi hala sarı gibi ama ilerlemedi de durumu. Biraz daha enerjik. Siz nasıl besliyorsunuz risk grubundakiler
meliiii aylss bir bayan yarım saatte bir falan emziriyorum öyle gecirttim demişti bence sizde iki saatten aşağı düşürün emzirme süresini
bebeklianneee aylss benim bebeğimde vardı uzamış sarilikti beslenmesi çok zor oluyordu uyuduğu için ama kg alımı güzeldi tabi uzamış sarılık nedeni de idrar yolu enfeksiyonu çıktı bizim 40 gün sürdü
bll aylss sarılıgi gözlerden ve vücuttan hemen atamaz gerileye bilir ama bunu siz pek anlayamazsnz 25 günlük olduk yeni yeni yüzünden ve gözlerindeki sarı renk geçiyor 1 saat arayla gece gündüz sürekli emziriyorum o şekilde attik sayılır
haydii bll benim bebeğim 17 gunluk Ve Akşam 9dan Gece 3 e kadar uyumuyor derdi ne olabilir Uykusuzluktan birsey dusnmez hale geldim ben
bll haydii karni agriyor olabilir gaz rahatsiz ediyor olabilir anne sütü aliyorsa göğüsleri süt doluyor oda göğüslerini ağrıtıyor olabilir göğüslerine dokunun şişse süt birikmiştir banyo yaptirdiktan sonra gögüslerini hafif sıkın süt gelicektir o şişlik inene kdr sıkın