cLearQueen https://mutluresim.com/images/2024/12/30/1Nxe4Z.jpgkızlar egzama mı alerji mi bu ya sut urunleri tuketmiyorum
YorgunEbeviyen cLearQueen hiç eleşmeyin bence bişey sürmeyin 3 4 gün den fazla sürerse ya eczane yada doktora sorun
cLearQueen ilknurbs inanmam mı.. ciddi misin yaa… ne okumam lazım nazar için? Anam ananem yanımda degil uzaktan okusalar olur mu??? Burda kv var agzı dualı biri degil ona soyleyemem
ilknurbs cLearQueen cLearQueen Okunuşu: “Eûzü bi-kelimâti"llâhi"t-tâmmeti min külli şeytânin ve hâmmetin ve min külli aynin lâmmetin. ”
ilknurbs cLearQueen cLearQueen elini oraya koy oku . Arkasına da naz felak 😂 öyle yapıyorum . Allahın kelimeleri olmasa napacaktım diyorum . Bi de nazar olmuş çocuğum bi okur musun diye se de kimseye söyleme zaten güvendiğin dışında kv ye güvenmiyorsan eğer söyleme duyurma çocuğun sürekli nazar olur
ilknurbs ilknurbs benim ağzımdan düşmez bu . Arka arkaya çok okurum nazar olduğunu bildiğim zaman . Esnemekten çenem ağrır bi de Maşallahü la havle bela kuvvete illa billahil aliyyül azim .
ilknurbs cLearQueen Allah senden de razı olsun . Ben abdestsizde okuyorum . Araştırırsan duanın hikmetine bakarsan da iyi olur . En azından yavruna ne okuduğunu bilirsin 💐 Allah şifasını versin pis nefesten kem gözden korusun
cLearQueen ilknurbs kv guvenmem ondan dua da istemem. Bi kere bi tanecik yasin istedim onu bile okumadı.. ama anamla ananem hep okur normalde onlardan cok isterim