Ummudogan Kizlar antrasit -gri keten koltuğum var spor. Perdelerimde siyah karartma blackout, Duvara monte tv unitesi almak istyorum ama odanın koyu olmasını da istemiyorum. Yardım edermisiniz nasıl bişi almam konusunda
paptya_perisi Ummudogan istikbalde şömine desenli tv ünitesi var çok hoş bende aldım çok hoşuma gidiyor
MnkKrtl Ummudogan bizimde antrasit giri gibi koltuklarımız ve krem rengi duvarlarımızda krem gibi tv ünitesi almadık duvara niş yaptırdık komple ve raflı gibi yaptırdık aralarına resim koydum öyle renklendirdik onun dışında duvarlar komple krem ve bi duvarımızda çıkıntı var adına ne denir bilmiyorum ama 😂 onuda taş desen kaplattık açıklı koyulu grileri kahverengisi bej rengi falan renkleri karışık ve çok hoş duruyor. Anlatabildim mi bilmiyorum ama 🙈 bej rengi olabilir kum taş rengi olabilir ahşap olabilir
belismomsss24 İkea da duvara monte ayaksız beyaz üniteler var çok şık onu alıp birde beyaz halı sererseniz ortama ferahlık katar. Benim koltuğum da koyu gri duvar ünitem ve halım bu şekilde. Gayet şık duruyor
Ummudogan belismomsss24 aslinda çok düşündüm ama beyaz çok sırıtır dediler uyum saglamaz dediler ondan kararsiz kaldim. Ama deneyeceğim teşekkür ederim