rbsskcc Kızlar ben 56 ile hamile kaldım 68 ile doğuma girdim ama şimdi 50-52 oynuyorum 9 ay oldu doğum yapalı kilo alamıyorum ve bu durumdan çok rahatsız olmaya başladım ne yapmam gerekiyor emziriyorum birde
Umayannesi8 rbsskcc verebilirim canım en az 5 kilo 😂 şaka bir yana zamanında bende almanın yollarını ararken şimdi vermenin yollarını arıyorum bir çocukla böyle olduysam ikinciye kadar zayıflamam lazım. Demir ilacı kullanmadan kilo alım verimi çok zor diyorlar genellikle diyetisyenler vitaminlerinize bir baktırın 🤗
DarkSwan rbsskcc Bu duruma bende yaşadım. Çok zayıflamıştım, benim kızım çok zor bi bebekti. Yemek falan yiyemiyordum. Sizin durumunuzu bilmiyorum. Sonra aldım veremiyorum. 😂 Alırsınız yemek düzeninizi oluşturun.
semaglmz Sizden 1 ay önce doğum yaptım ve benim kilo alıp verme serüvenim de sizinkiyle aynı, 52 kiloyu aşamıyorum. Bende burada bekleyim önerileri.
wedding NewMomm1 forx5 magic milk Ben de burada birkaç kişi de görmüştüm yorumlar çok iyiydi özelden de sordum sonra Almaya karar verdim ama ben de yan etki yaptı yarım paket yarım paket kullanıyorum ağır oluyor yani çok uykusu geliyor insanın Hatta ilk başta üçe böldüm