simseklivekalpli Oğlum 4 yaşında. Su çiçegi kapmış. Sadece döküntü var çok şükür. Ne yapayım? Ne yedireyim vs. Tatlı iyi gelir diyorlar mesela. Yaşayan bilgi verebilir mi? Kardeşlerine bulaştı mi mesela? Ya da ağır atlatan oldu mu?
maygirl simseklivekalpli 26 yasimda su cicegi cikardim.havuza girmistim su cicegi olan bi cocuk girmis ogun o sekilde bulasmisti bana ama.sadece yuzumde oldu benim.vucudumda az vardı.gunese cikarmayin cok leke iz birakir ve gunes yakiyor.verilen ilaclari duzenli kullanin yapacak baska bsey yok.bn yazın ortasinda cikarmistim ewde klima ile atlattm balkona dahi cikamiyordum igne gbi batiyordu valla.
askbebegimmbenim simseklivekalpli her çocukta farklı. Küçükken kız kardeşim okuldan kapmış sadece 3 adet nokta vardı. Bana bulaştı 14 yaşındayken geçirdim. Yani çıkmayan bir karış yer yoktu çok ağır geçirdim. Ağır dememin nedeni de çıkmayan yerim kalmadi 🫣 birde kaşımamaya dikkat edin çünkü kaşıdıgı an izi kalır
simseklivekalpli maygirl çok geçmiş olsun. Güneş yok zaten 🤦🏻♀️ losyon verir diye bekledim alerji şurubu verdi sadece doktor bilmiyorum ablası okula gidiyor gidebilir döküntü olmadığı sürece dedi mesela.
maygirl simseklivekalpli cocukta farklidir tabi bilemem.ben krem kullanmistim.1 tane idi birde agri kesici.yeterli oluyor.gecmis olsun caninizi skmayin kış mewsimindeyiz zaten daha hafif atlatir insallah.
simseklivekalpli askbebegimmbenim kasıyor ya illaki. Amak karnında sırtında artık hayırlısı hakkımızda. Çok yoğun değil ama az da değil belli bölgelerde var