mellisaa 6 ayda patates kabak havuçtan sonra ıspanak ve kırmızı pancar verdım böyle olan var mı yada benim kızda süt yumurta alerjisi vardı doktor yoğurt çorbası açtı ondan mı oldu ama boynu yoğurt çorbası ndan önce böyle kabardı neyden oldu bilmiyorum ya
Tazeannnee1 mellisaa pancardan olmuş olabilir mi acaba ? Tavsiyem diyet açtığınız dönemde yeni besin denememek o zaman çakıştıgı için anlaması zor oluyor birde bi besinden sonra 3 gün beklemek daha iyi olur ben not alıyordum tarihi besini etkisini vs kolaylaştırmıştı işimi
mrsfly mellisaa ıspanaK için henüz küçük asitli bir besin olduğu için o yapabilir pancar da öyle. 3 gün kurali ile mi verdiniz? Yoğurt çorbasını kime açtı size mi bebeğe mi?
mellisaa Tazeannnee1 kafam çok karışıyor duruyor sanki ben de yeni bir besin denememe kararı aldım sizin de böyle miydi bebeğinizde cildi
Tazeannnee1 mellisaa evet benim oğlumun 24 farklı besine alerjisi vardı onunla beraber bende diyet yapıyordum emzirdiğim için. sürekli yeni bi şeye alerji oluyordu dediğim gibi tek besini 3-4 gün deneyip not ediyordum tepki vermezse deniyordum verirse o tepkisi geçene kadar yeni besin denemiyordum