benbenimsenkimsin Pco 5 cm kıstım var bugünle birlikte 3 gündür adetim bitmiş yarın artık bu soğan kürüne başlamak istiyorum 15 gün boyunca içmek istiyorum bebekte düşünüyoruz inşallah tutar siz faydasını gördünüz mü
bitboylum benbenimsenkimsin ben ilk evlendiğim zamanlarda başlamayı düşünüyordum daha 6 ayl7k falan evliydik ve öylesine yaptığım gebelik testi ile öğrenmiştim hamile olduğumu
buseee06 benbenimsenkimsin hayt tohumu nu aldm hal gıbı olanı tıksınerek ıctm ama mecbur ıctım faydası var bence
benbenimsenkimsin Serifealya çok iyi ikimizde aynıyız bende 3 gün oldu biteli ben yarın hemen sabah aç karnına 1 soğanı kabuklarıyla beraber 4 e bölüp 1.5 bardak su ile cezvede 10 dk kaynatmak lazım sonra ılıyıp içilmesi gerekir saban akşam aç karınına taze taze yapılması gerekiyor 15 gün boyunca devam etmeliyiz o sırada korunmasız ilişki de olacak
ElifDeniz21 buseee06 Hayıt otunun faydası oldu mu bende pcos hastasyım ama sadece ultrasonda görüntüsü var herhangi bir belirtim yok otu kullanmaya başladım
Serifealya Tamam bir deneyim çok sagol bunu hiç duymamıştım bende kuru incir ve havucu duymustum sadece bi onu da deneyim
benbenimsenkimsin Serifealya 15 gün boyunca mutlaka yapman gerekiyor sakın aksatma sabah akşam aç karnına
benbenimsenkimsin Serifealya inşallah canım 15 günden sonra bırak daha da yapma Allah muhafaza varsada düşüğe yol açabilir