gul1616  Kaçtır görüyorum heryerde kapalı nerden geliyor anlamadım ya bide hızlı hareket ediyor bilen var mı ? İlacı var mıdır ?
MeetJoeBlack gul1616 gümüş böceği diye geçiyor. Nemli yerlerde oluyormuş, üstüne vurup öldürünce yumurtaları saçılıyormuş. Bizim evde de vardı , hala da ara ara çıkıyor. Kimisi çok kocaman oluyor 🤮🤮
zelihasap gul1616 ay bende de gördüm banyoda öldürdüö bide şimdi yumurta mı salacak eyvallah olsun bıktım ya
Sedsedsed gul1616 yaaaa şaka gibiii cok iğrençççç yumuş birsey.. benim evimde de bunlardan var gündüz hiç görmüyorum ama gece cok fazla cıkıyor kimisi minnacık kimisi kocaman oluyor. Apartmanla ilgilenen kişiye söyledik gelip bakacaklar kontrol için ama yine de uzun sürecek gelmeleri. Ben evimi havalandırıyorum her gün aralıklı olarak suan -2 derece olmasına rağmen yani. Nereden geldiler nasıl bulastılar asla bilmiyorum😭kafayı yiyeceğim bu böceklerle
momikaa gul1616 gul1616 benim evimde de var geceleri aktif bu böcek her yere giriyorlar haşereden tiksinirim evimde bunlarla yaşıyorum boy boy bide 🤕
gul1616 MeetJoeBlack ayy ben çok öldürdüm ya banyo kapısı açık olunca görüyorum genelde oradan çıkıyor sanırım 😩
Pogcayanakannesii MeetJoeBlack ayy ben terlikle vuruyordum vallahi 🙄 bazen iki iki görüyorum banyoda falan ya
MeetJoeBlack gul1616 ben de çat çat vuruyordum ilk zamanlar . Öğrenince üzerine ilaç sıkıp atıyorum . Aynen bizim de banyoda çok çıkıyordu, bir de kitap falan varsa kitaplık gibi oralarda oluyordu.
gul1616 MeetJoeBlack teşekkür ederim şimdi netten baktım lavanta yağı vs sevmezlermiş giderlere dökücem 😒
melikeurasinceli Nem böceği diye de geçiyor. Nemli yerlerde oluyor. Banyolarınıza dikkat edin suyun olduğu yerlere özellikle. Havalandırın bol bol. Zararsız diye biliyorum
gul1616 Sedsedsed ben de kışın sabah akşam havalandırırdım evi şimdi bebeğim var diye max10 dk açıyorum . Duvarlarım filan da dökülmeye başladı bu sene ne olduysa artık
Sedsedsed momikaa çözüm bulursanız yazın lütfennn ben artık mutfakta da görmeye basladım cünkü yerde heryere gidiyorlar cok sinir bozucu
momikaa Sedsedsed yani pek ümidim yok belki evi dip köşe ilaçlatmak işe yarayabilir ama ben mutfak dolabında elbise dolabında baza içinde mutfak masasında duvarda banyo da yani her yerde gördüm öldürünce yumurtalarının yayıldığını da burdan öğrendim ben görünce affetmiyorum çünkü 🤦🏻♀️
rachelgreen_ Ay ben de bu aralar sadece geceleri banyoda görüyorum ya ilginç gelmişti sadece gece görünmeleri demek olayı buymuş nasıl yok edilir bunlar gece tuvalete gitmeye korkuyorum dhdjfjf
Sedsedsed rachelgreen_ ben kesin bir iki daha görür öldürürüm diye extra gidiyorum😂snirim bozuldu birkaç aydır cektiğim için bu iğrenç böcek türünü:/
Sedsedsed momikaa napcaaaaz böcekli evde mi yasıcaaaaz😭bizede banyoda acık delik yerlere bakın köşelere varsa gelip kapatacağız dediler ki var yani karınca yuvası gibi delik birkaç tane. Ama yinede yani o kadar havalandırmaya ne alaka bu böcekler yaa ben hep yerde görüyorum duvara da mı cıkıyor bunlar kıyafet dolabı falan ayyyy iğrenç yaaa
Papatya-eylul88 gul1616 gümüs bocegi bu cok igrenç bisey ya tovbe estagfurllah bizim giderden cikiyordu banyodaa camasir suladim streçle kapattim sonra uzerine taş koydum daha görmedik
Pogcayanakannesii gul1616 ya bizim evdede var ya bi gidişi var ama zor yakalanıyor. ben bulamadım çözüm. genelde tuvalette oluyor