patastikof Kızlar verem aşısı olduk yara kabuk bağlayacak ve orada iz kalacak bu aşının tuttuğuna isaretmis ama biz de öyle birsey olmadı 1 ay oldu yaptıralı. Kolunda iz vs yok aşıdan sonra da bisi olmadi
anneann patastikof bizim yaptırdıktan 3 ay sonra yara olmuştu ama illa yara olunca tutacak diye birşey yok
Elfgrn patastikof 4-8 hafta arasında olur demişti hemsirem, ayrıca ben sormuştum benim yok izim olmuşum aşı ama yok demiştim o da bazı durumlarda aşı tutsada kabul baglayip iz bırakmayabiliyor demisti
aysebb patastikof İlla olucak diye bir durum yok bizde çok hafif olmuştu mesela sanırım 1-2 ay sonraydı. Ama herkeste bir olmuyor yani olmayadabilir
derinsmayko patastikof valla benim kızımın izinin kabuk bağlamasi neredeyse 4 ayı buldu ama doktoru tutmamiş falan demedi olabiliyor bazen geç kabuklanma dedi o kadar
MeetJoeBlack patastikof benim oğlumda hiç yara kızarık şiş vs. Olmadı, 1 seneye kadar olabiliyormuş ama bizde hiç olmadı. Olmasa da tutmadı demek değilmiş. Şuan aşı yerinde sadece beyaz bir nokta var.