Aslii123 Ne lanet Bi virusmus basina gelen varmi ? 18 aylik kızım direk solunum yollarını etkiliyor balgam cikaramayinca kusuyor yavrum 1 haftadır mafolduk ya çocuğum hiç bisey yemiyor sadece emiyor
Atlasbebek3535 Aslii123 biz iki kere geçirdik. 1 hafta sürüyor malesef bu sekilde. Takviye olarak destekleyin birde sarımsak limon bal yapın
Aslii123 Atlasbebek3535 sürekli uyku hali oluyor muydu iştah kaybı? Bdoktor surekli serum fizyolojikle çekin dedi hava veriyoruz rahatlasın die
Atlasbebek3535 Aslii123 sürekli uyku hali vardı iştah olmuyo zaten hiç. Zorlamıyordum bolbol sıvı destekliyodum
sumeyye199i biz 10 gün hastanede yattık anca toparlandı yavrum hala hava veriyorum iğne serum derken toparlandı çok şükür 10 gün kuluçka dönemi oşuyormuş ben kimseyle görüşmeyi düşünmüyorum aşırı işrahsızdı ve kusuyordu yavrum
azrasnm Bugün teşhis konuldu :( istahsiz uyku hali hafif ateş var malesef halsizde biraz doktor kontrolünde antibiyotik ve serum fizyolojik ile devam edeceğiz tabiki antibiyotik sadece öksürüğü rahatlatsin diye rsv nin malesef bir tedavisi yokmuş
Braa3434 Cadisilae Merhaba siz nasıl atlattınız bizd bugün öğrendik perşembe gününden beri vardı cuma ağırlaştı hastaneye gittik serum verildi influenza testi yaptı ilk gittiğimizde doktor negatifti bugün tekrar ağırlaştı rsv pozitif aşırı ağır atlatıyormuş doktor devam ederse yatış dedi bugün o kadar serumdaki ilaçlara antibiyotiğe rağmen hiç rahatlamadı
Cadisilae Braa3434 biz çok rahat atlattık. 6 saatte bir ventolin 5 gün boyunca 12 saatte 1 cortair 10 gün boyunca kullandık. Doktorumuz o küçük nexus marka olanları önermedi. Kompresörlü hava makinesi alfık onla verdim. 10 gün de antibiyotik kullandık çok şükür