Yamanikomm028 Kızlarr öksürmekten mahvoldummm karnım yırtılcak gibi oluyorr kusma durumuna geliyorum uyku uyumuyorum konuşamıyorum ilaçlar işe yaramıyor ne yapmam gerekiyor önerisi olan var mı çok kötüyümm :((
Tazeanne68100 Yamanikomm028 sarımsak yutun en etkili ilaç grip olcktim 2 gün yuttum 3. Güne geçti öksürüğü de pekmezi ısıtıp az karabiber atın için yarım çay bardağı kadar
ElifDeniz21 Yamanikomm028 Kekik içebilirsin akciğerler için çok etkili öksürüğü kesiyor hemen çay gibi demleyip hergün bir bardak iç
Esrareyhan Yamanikomm028 hatmi çiçeği ve süt çok güzel tadı var kuru öksürükte birebir .İbrahim saraçoğlunun tarifi var YouTube de.Geçmiş olsun şifa olsun🤗
Yamanikomm028 Tazeanne68100 sarımsak bal yapıyordum ama sarımsağı da tüm yutarım pekmez ısıtıp çörekotu yağı koydum
dmlagnr Tazeanne68100 canimmmm birdaha pekmezi ısıtma kaynatma çok tehlikeli direk kansorejen madde oluyomus bende öyle tuketiyodum doktorlar ozellikle uyarıyo
moonlight27 Ben 1.5 yaşındaki oğlum için grintuss diye şurup almıştım pediatrik olanı cidden faydasını gördüm kime tavsiye ettiysem oda faydasını gördü yetişkin için olanı kullanabilirsiniz birde zeytinyağı pekmez de olur
Yamanikomm028 moonlight27 çok duydum bu şurubu oğlumda çok öksürüyor onun içn alabilirim teşekkür ederim
Tazeanne68100 Yamanikomm028 ben hep sarımsak yutuyorum hastalıklara denedim gördüm ilaçlardan daha hızlı etkili bebeğime de yoğurtla yediriyorum içine ezip şükür o şekilde oda hızlı atlatoyor
Tazeanne68100 dmlagnr ilk defa duydum ben hep öyle yaptım genzimi hafif yakıyordu oksuregjm kesiliyordu hemen
Esrareyhan Yamanikomm028 ben de ilk kez geçenlerde denedim hemen kesmiyor ama 3 -4 gün içinde geçiyor günde 2 kez tüketmeniz gerekiyor yapımı basit tadı da güzel aktara gittikçe alıyoruz 🤗
irva Yamanikomm028 Kurutulmuş ayva yaprağını kaynatıp için.Bulamazsanız onun yerine ayva yiyin.Geçmiş olsun.
zweifachmama Yamanikomm028 çok geçmiş olsun iyot kafesi yapabilirsiniz sırtınıza çok iyi geliyor kızıma yaptım bir gecede kesildi öksürüğü.