Merveeeee111 16 aylık bebeğim uyurken horluyor geceleri de burnu tıkanıyor gibi nefes alamıyor hatta emenitor bile
suheyla92 Merveeeee111 burnu tikaliysa horlar normal. Aspire ediyor musunuz ben böyle durumlarda yatmadan serum suyu sıkıp babyvac ile cekiyorum
ilknurbs Merveeeee111 benim kızım stresli zamanlarda horluyor kabız veya diş çıkarma dönemi olduğunda
suheyla92 Merveeeee111 yastığına coldmix damlatmayi deneyin belki ise yarar memnun olan cok kisi varmis. Geniz eti olabilir mi bu arada?
Babyboysmother 18aylık bebeğim bazen öyle bir horluyorki yanında uyuyamıyorum sesine çok şükür genizeti vs hiç bir sağlık problemi yok.
Melisacom Benim de 12 aylık kızımın hastalıkla başlayan horlaması ilaç tedavisi bitmesine rağmen bitmedi. Büyük insan gibi horluyor nefessiz kalıyor tıkanıyor gibi napsam olmuyor gün içinde defalarca serum fizyolojikler babyvaclar vs yok yani düzeltemiyorum.
Noriye Melisacom bizde aynıyız ama hasta değil diş döneminde azi çıkarıyor geniz eti yada uyku apnesimi diyorum bundan şüphe duyuyorum ama herkeste var galiba