Nltka Arkadaşlar sadece merakından soruyorum biri 5 yaşına girecek biri 2 yaşına girecek 2025 te hani bir rahatlama geldi okey beraber oynuyorlar vakit geçiriyorlar falan eskiye oranla cinnet durumlarım azaldı tabi ama şuan kendi aralarında çekişme oyuncak kıskanma durumları var ve iki yaşında olana tabi tam anlamıyla anlatmak zor oluyor . Bundan sonraki rahatlığım mezarda olur çok rahatlık olmaz tabi dert güncelemeside olur illaki ama böyle normal insan gibi bir döngü insan gibi bir ev ortamı tam olarak ne zaman olur acaba ilkokula başlayınca bunlar evin içinde sessizlik falan oluyor mu ya
seydaa00 Nltka büyük 15 yaşımda küçükler 13 aylık bir kız bir erkek 80 cm boylarıyla her gün kavga var evde
Yineben Nltka benimkilerin ikiside şubatta ayında birisi 4 diğeri 2 yaşına giricek. Kızım çok kıskanç ne yapsa etse kardeşine vuruyor sıkıyor elinde bişe bırakmıyor. Oğlum da zavallı anneee diye vurduğu yeri göstererek ağlar. Sadece deliriyoruz evde tımarhane oldu. Kelin ilacı olsa başına sürer diyeceğim o.
Nltka fatihunal oyuncak paylaşamıyorlar hiç ya öbürü başka oyuncak istiyor diğeri başka oyuncak Eve gelince kavga başlıyor
Snowglobe Nltka bu yaz biri 4 biri 1 yaşında olacak . rahat ederim diyodum yazdan sonra . etmem mi 😭😭
Nltka Snowglobe bak şöyle söyliyim kısmıde olsa rahatlık geliyor gelmiyor diyemem kesinlikle ama insanız işte en rahat kısmı arıyoruz 😂😂❤️
Snowglobe Nltka 😂 bize rahat yok büyük olan ilkokula başlayonca da onun ödevi olacak küçük olan da oyun isticek 😥
Nltka Yineben biz sizden biraz ay olarak öndeyiz . Herhangi bir değişiklik olmadığını söyleyebilirim ne yazık ki . Büyük vurup sıkıp alıyor elinden hala. Küçükte abii paaa diyor 😂 cidden tımarhanelik evin içi
Yigit_Yagiz_Moms Snowglobe aynen öyle. Benim büyük oğlan ilkokul 1 e gidiyor küçük oğlan 12 aylık. Birinin dersine öbürünün de oyununa yetişmeye çalışıyorum
helinsila Nltka bende merak ediyorum bizdede iyi oynuyolar iyi anlasiyorlar 3 yaş kızım 14 aylık ise oğlum var benim oğlan biraz inatçı ufak tefek kiskanclikta oluyor illa bende ilerleyen zamanlar başıma ne gelecek diye merakla bekliyorum açıkçası 🤣🥲
Nltka helinsila benimkiler sizinkilerden ay olarak önde ama hala anlattıklarınızı yaşıyoruz 😂 kısa dönemde bir değişiklik olmadığını söyleyebilirim en azından. Benim merak ettiğim atıyorum ikiside ilkokula başlayınca biraz nefes alırmıyızzz
Yineben Nltka ozaman rabbim kolaylık versin bize diyeceğiz. Bu günler geçer diyoruz ama geçmiyor geçmez bu hep böyle devam eder doktor bana kardeş kıskançlığı hep devam edecek önüne geçemeyiz demişti. Bakıyorum şimdi kardeşlerim bile arasında 2 yaş var hala aynılar kıskançlıl var devam ediyor. Ama napalım sağlıklı olmarı herşeyden daha önemli 😇.
helinsila Nltka hiç sanmıyorum ya okul zamanları benim için daha endişeli daha zor geçer diye tahmin ediyorum 🤣🤣
goodhem Allah önce sağlık sonra sabır ve güç kuvvet versin.1 yaş ve 3,5 yaş akşama kadar teyakkuz halindeydim sürekli büyük küçüğün elinden bi şey alıyor,ittiriyor, çekiştiriyor…kıskanıyor ona yapılan her şeyin kendisine de yapılmasını istiyor
Nltka goodhem bütün forum hepimiz aynı noktadaymışız arkadaşlar şöyle 4 sene 5 sene sonrasını yaşayan bir kişi bulamadık 😂😂😂
Nltka goodhem hahahaha evet şuan keyifle çaylarını içip ayak ayak üstüne atıp oturuyorlar belkide forum falan umurlarında bile değil 😂😂😂😂