tontis Merhaba hanımlar ovulasyon testim böyle çıktı pik mi emin olamadım ve eğer öyleyse bugünle birlikte 3 gün mü değerlendirmeliyim ☺️
tontis tontis ya gerçekten kimse anlamıyo mu allah aşkına illa kocamızı kv mi konuşalım anlamıyorum ki buranın amacı ne
belismomsss24 tontis happy momda bu konular hakkında bilgisi olanlar daha fazla. Böyle sorulara orda çok denk geliyordum
-SweetPanda- tontis Herkesin bilgisi olmak zorunda değil ki. Mesela ben o yaptığınız test nedir bilmiyorum ilk görünce hamilelik testi sandım meğer yazdığınız gibi ovulasyon testiymiş. Hemen atar yapmanıza gerek yoktu sakincene de sorabilirdiniz. Rabbim gönlünüze göre versin inşaAllaah🙌🏼 İnşaAllah tez zamanda pozitif olur testiniz🩷
Beyninizikullanmakucretsizdir Evet testiniz pik olmuş. Eşiniz de herhangi bir sperm sorunu yoksa 3 gün değerlendirin varsa eğer gün aşırı değerlendirin. Hayırlısı olsun.
denizyildizi_ tontis üstte ki arkadaşında dediği gibi 3 gün değerlendirin inşallah güzel haber alirsiniz sonunda 🌸 gebelik testini de şüpheli ilişkiden en az 12 gün sonra yap , daha erken yaptığında pozitif olsa bile negatif çıkar hayal kırıklığına uğrama☺️
Gryffindor Evet yumurtlama gerçekleşmiş çalışmalar başlasın 😃 testi yine yapın silikleşirse çatlama olmuş demektir👍🏻 Rabbim sağlıklı bir gebelik, sağlık dolu bir doğum nasip etsin 🙏🏻
tontis -SweetPanda- bu bununla alakalı kaçıncı postum çoğu kişinin bilgisi var burda konuşuluyor görüyordum bu ara nedense cevap verilmiyor bunlara nerde dedikodu orada çoğunluk ve atar değil tabi ki küçük bir sitem ☺️