byznur Kızlar 5 senelik evliyim chester koltuklarım vardı temizliği aşırı zor ve kaba olduğu için sattım bu model bi koltuk sipariş vereceğim sizce nasıl fikir verir misiniz rengi sütlü kahve yastıkları koyu olan olucak
Deletedmom_215 byznur aynı koltuk takımından kaynanam aldı 3lu koltuklar saks mavisi biri diğeri gri . İki de krem rengi berjerleri var. Ben çok beğeniyorum
LinaTuba byznur model gayet güzel seçtiğiniz renk tonları da modası geçmeyecek tonlar fiyatı ne kadar acaba bir de ne kadara sattınız koltuklarınızı merak ettim benimkilerde chester
tuzludakota byznur ayaklarındaki Gold(gümüş de olabilir resimden çok anlaşılmıyor )detay olmasaymış sanki bi süre sonra ondan da sıkılıyor insan, genel olarak güzel ama
sunasaf Bu koltukların fiyatı nedir acaba burda İzmir karabağlarda almayı düşünüyoruz çok uygunlar 20 25 arası
byznur sunasaf 20 25 e yok maalesef istikbalde normal koltuk üreten yerlerde var oralarada güvenemedim 35 dns sünger kalınlığı 40 bin fiyatı
maygirl sunasaf 3 yil once karabaglarda mobilya uretim.yerinden 5 bine almistm bu takimi🤣suan 25 bin olduysa yine uygun ya…baska sehirlerde asiri pahalu cnku
Deletedmom_215 byznur aa sizinkinin fiyatı çok iyiymiş yanlış hatırlamıyorsam iki uç ay önce 50 bine almıştı kaynanamlar. Demek ki şehirden şehirede değişiyor.
byznur Bohem tarzı beğenmiştim aslında bu modele göre daha kabaydı onlar birde temizliği çocuk olduğundan bunun kadar kolay olmaz dediler
ilknrysmn byznur koltuk ayaklarını ve yastıkları dediğim gibi yaparsanız bohem tarzı yakalamış olursunuz Trendyol da mobilya ayakları da yastıklar da satılıyor ordan da bakabilirsiniz
AnaKuzusu34 byznur ya bunların marka olduğuna bakmayın kumaşları hemen eskiyor bende Bellona’dan aldım 3 yılda toplasan 10 kere silmişimdir çünkü hamileydim 2 senedir 😂😂 koltuğumu görsen açılan yerle açılmayan yer arasında çok fark var hemen renk değiştiriyor
byznur AnaKuzusu34 ayy benim markasız yerden aldığım chesterlerdan daha kötü olamaz eşim 5 sene götürsün yeter bizimlemi yaşlanıcak diyor 😂
ilknrysmn byznur oturma odan için mi yoksa misafir odan için mi oturma odası içinse eğer güzel ama ayaklarını ahşap yap bence çok daha güzel olur yastık kılıflarıni da kahverengi peluş gibi oluyo ya onlardan yap bende bu şekil yaptırmak istiyorum çok hoşlar