milav Selam hanımlar yarın doktor randevum var çok utanıyorum ya hemeroid için gidicem beni rahatlatacak bir şeyler söylerseniz sevirim 🥲
aysetkr33 milav ikinci normal dogumumda o kadar gelip gidip açıklığa baktılar ki parmaklarını sokup valla artık hiç utanmam bende😀😀
210796 milav soyle dusun o doktor bu problemi halletmek icin egitim aldi.isi bu.ysnina gelen herkes bunun icin grliyor ve hemoroid bizim bir organimizls bagli problem.organlar ayib bisey degil.
LezizeNine NewMomm1 ya sen bugün beni çok güldürdün yorumlarınla Allah bin kere razı olsun sen de inşallah bu kadar çok gülersin 🤣🤣🤣🤣
ekimkizi_ aysetkr33 ayyy evett ben eğitim araştirmada yaptim bi de bir grup öğrenci önünde bıraktilar erkek kız karısik🤐🥲
210796 benim 2ci gebeligim dusukle sonuclanmisdi.1 dogum 1 spiral tak cikar hepsini ayri doktorlar yapti artik dusukden sonra doktor altdan bakicaz dediginde icime bir okuz oturdu sanki neyim bem ya her gelen altdam bakihor diye gecti icimden😂
LezizeNine nurey kız ne diyim başka türlü bakamıyor doktorlar 🤣 ben gitmedim onun için ama çevremde ne kadar tanıdık varsa o şekilde bakılmış 😂
Olric11 defneoz27 herkesin ameliyat macerası farklı arkadaşım Rabbim şifanı versin benim iç hemoroid kanamalıydı
defneoz27 milav zaten örtü örtüyorlar sadece ufak kısım açık kalıyor doktor parmağıyla muayene ediyor acı vs yok zaten
milav defneoz27 almanyada örtü örteceklerini düşünmüyorum 🥲 jinekolojik muayenede öyle bir şey olmuyor çünkü