Deletedmom_220 sebur teşekkür ederiz şükür geçti. Tabi bu pamukcuğa dikkat etmek lazım cünkü bununla bitmemişti. Enfeksiyon ilerlediği için Dr eğer geçmezse hastaneye yatırıtız dedi. Zor nefes hırıltılı solunum da vardı. Şükür atlattı yavrum. Saati saatine antibiyotik verdik. Allah yavrularımızı korusun
sebur Deletedmom_220 amiin allah birdaha yaşatmasın 🙏 ilkdefa bu kadar ileri derece geçiren duydum valla çok kötü Allah korusun
Deletedmom_220 sebur e biz nerden bilelim iki cahil anne ve baba. Biz kendimiz bakarız kimse bize karısmasın dedik. En son annem ağzında pamukcuk var deyince götürdük. Biz sanıyoruz ki süt kalıntısı. Bence aileler bebek yetiştirmeye karışsın
sebur Deletedmom_220 böyle olacaksa karışsın tabi🤣 eskiler daha iyi biliyor ve anliyorlar🙏 bizde yaşayarak öğrencez tecrube edicez nabalim
hafsabtl Deletedmom_220 ilaci sürdünüzmu sadece damlattiniz mi diline yanağına ve günde kaç kez ilaç verdiniz
dorukalpinannesii Kızlar 16 aylık oğlum var küçükken olmadı şimdi agzı 1 aydır pamukcuk yanakları dili diş etleri karbonatlı suyla siliyorum iki tane ağız içine sürülen farklı ilaç kullandık geçmedi yarın yine doktora götürücem korkuyorum yaa neden geçmiyor