cokbilmismom barbiee_ 8 aylık bir bebeyle dışarı çıkamayacağımız için evde ailelerimizle yemek yiyeceğiz 🥰🥳🥳
barbiee_ mematiii bende sevmem ama her birlikte olmak güzel olur diye düşünüyorum. Neden anlatmak ister misin
barbiee_ defnevedoruk ne güzel ya benim annemler umredeler ☺️ keşke Kv de iyi biri olsa da karşı bizde toplansak iyi olur.
Elfgrn barbiee_ Şuanlık ev planı var. Yemek yer Çay içer Kapanışı da kuruyemiş, meyve ve birşeyler içerek yaparız.
barbiee_ Elfgrn misss. Bebeler olunca zor dışarısı açıkçası ben birine güvenipte çıkamıyorum. Ben emziriyorum daha o iş yok maalesef 😅
defnevedoruk barbiee_ Allah kabul etsin💕 benimki sağolsun iyidir bu sene gitmeyeceğiz diye üzüldü ama yapıcak birseyde yok
[silindi] barbiee_ gurbetteyiz evdeyiz kimse davet etmedi açıkçası benim de kimseyi ağırlayacak halim yok 😃eşim ben oğlum mangalimizi yakacaz yolumuza bakicazzz
Elfgrn barbiee_ Bebeyle cesaret işi dışarısı valla ev icine gitsekte peşinde gez dur zor oluyor. Ondan evde olmak iyi bir yandan bakalım değişmezse inşallah evdeyiz