Merveeofs Genel cilt bakımı, kişisel bakım, vücut için kullanıp memnun kaldığınız önereceğiniz ürünler var mı?
LinaTuba Merveeofs TTO nun yüz yıkama köpüğü Aven güneş kremi nemlendirici yerine güneş kremi kullanmayı tavsiye etti doktorum sadece bunları kullanıyorum zaten biliyorsunuzdur belki çoğu yüz bakım serumlarının dışkıyı renklendirmekten başka işe yaramadığını söylüyor doktorlar
Esmhsn Merveeofs yıllarca pekçok pahalı marka kullandım hiçbiri işe yaramadı hassas yağlı cildim vardı şimdi herşeyi kestim sadece dalan marka zeytinyağlı saf sabun ve ipek keseyle sabah akşam yüzümü yıkıyorum mis gibi oluyor oh be kurtuldum yüz yıkama jellerine para baymaktan + bioderma yüz için güneş kremi
meraliredam Maruderm yüz yıkama jeli mavi ambalajlı The purest aha bha serumu kırmızı bazen denk düşersem hafta bir onu yapıyorum Beyaz kil maskesi aktardan alıyorum suyla karıştırıp kullanıyorum Vücut için kabak lifi her banyoda kullanıyorum. Güneş kremi calielden alıyorum.Ben pek ürün kullanan biri değilim ama yanıtsız bırakmak istemedim.Spesifik olarak tavsiye istediğiniz bir bakım ürünü varsa bilmiyorum. Bu arada bende iyi bir nemlendirici bakıyorum temiz içerikli
Merveeofs meraliredam teşekkür ediyorum 🪻🪻bende de toz kil var uzun zamandır ama hiç kullanmadım ne için kullanıyorsunuz siz yani işlevi ne oluyor
LinaTuba Merveeofs bu güneş kremi su bazlı hem nemlendirme etkisi var hem leke açma özelliği bu yüzden sanırım bu arada ben normalde de nemlendirici çok nadir kullanırdım gerçekten bu cild olayları kalıtsal genetiğiniz iyse cildde iyi olıyor tabi ürünler de etkili ama ben o etkili olan ürünleri sadece ünlülerin kullandığına inananlardanım maalesef
meraliredam Merveeofs Rica ederim ❤️burnumun üzerindeki yağ gözeneklerini temizliyor.Cildimi yatıştırıyor, doğal bir toprak olduğu için besliyor diye düşünüyorum ama Google’larsaniz eminim çok daha faydası vardır
Merveeofs LinaTuba valla ben hiçbir şey kullanmıyorum işte biraz bakımlanayım dedim😊 teşekkür ederim 🪻
YumukluSucurtaa Merveeofs napcaz bu bakımsızlıkla 😂 valla ellerim yariliyor kuruyor deli gibi acıyor mecbur kullanıyorum 😂😂
ayz580_ Merveeofs bide ara sıra biseyler yapma perisi geliyor yapıyorum kaynanam eşim gorumcelerim düğün mu var Dior halbuki bı maskara yapıyorum sadece ha daha onlarda şaşırıyor ayda yılda bir belki düğünlerde biraz maskara bı ruj 💄 😅
YumukluSucurtaa Merveeofs sade soda dondur buz kalıbında hergun yüzüne yap kuzu ünlü sırları bunlar 😂
maygirl Merveeofs cream.coo face cleaner yije ayni markanin nemlendiricisi pembe renk.olan..tirincu ve mor serumlari..solante gunes kremi bunlar benm olmazsa olmazlarim.muhtesem.puruzsuz bu cildin mimarı adeta..