Melek-yelgel67 Korkmazin granit setini almistim ceyizime hem memnun kalmadım hemde saolsun kaynanam granit pilav tenceremi telledi şimdi yeni granit set almak istiyorum ama hangi marka iyidir acaba
Busraoxuz Melek-yelgel67 benım de tavam maffolmustu. O kadar pısman oldum kı bende korkmaz dan aldıgıma. Altı desen kapkara. Sureklı cifle dur. Ben degıstırmedım henuz ama bulup kullabırsanız m mmun kalırsanız bızede yazın🐥
Zynp-GA- Melek-yelgel67 posta bak suan tava bakıyordum bende hemde acaba Korkmaz'ın graniti iyimidir alsammı diye düşünüyordum 😄😄
Melek-yelgel67 Zynp-GA- gerçekten cokk kötü çorba tenceresine ve diğer granitlere bir kere bile demir kaşık sürmedim ama sanki demir kaşıkla vurmusum gibi izler oldu
Zynp-GA- Melek-yelgel67 acaba kullandığınız gerçek granit mi değil çünkü bende böyle bir granit tava var almıştım ne çiziliyor ne leke tutuyor çok güzel sadece börek için uygun büyüky ani biraz. Diğer granit efektli olanlar var birde aman Allahım paralara ziyan🤦😄
Melek-yelgel67 Zynp-GA- 4 yıl önce falan çeyiz kampanyasından almıştım korkmaz markası yani bilemedim marklarda öyle birşey olabilirmiki
PnrTurK Melek-yelgel67 emsan alacaksan trendyolda dün gece gördüm indirim vardı setlerde çok iyi şekilde cnm 😁arkadaşlar emsan diyince yazayım dedim benim bitane granit tencerem var oda a101 den aldım valla memnunum 🤭🙈 ben evlenirken ciddi çok pahalı ydı alamamıştım ozaman bidaha da kıyıp almadım 😁
Melek-yelgel67 PnrTurK su ara efsane cuma kampanyasından dolayı siparişler doğru gelmiyormus bizim bı tanıdık telefon aldı 3 ay oldu gelmedi iptal etti şimdi parasını almaya calissiyo oyuzden internete bulasmam 😁
Zynp-GA- Melek-yelgel67 yok bi granit birde granit kaplama oluyor granit kaplama hiçç güzel değil bende çeyizimle almıştım çiziliyor leke tutuyor falan ama gerçek granit öyle değil
Zynp-GA- Melek-yelgel67 gerçek granit al mutlaka tavalarını öneririm tencerelerinide değiştirirsen aklında bulunsun