amazontuba Allah aşkınıza şu reklamların çarpı işaretine bastığımız halde siteye yönlendirmesini düzeltin lütfen. O olmasa 8 aşamalı reklam çıkıyo niye böyle mahvoldu bu uygulama?
Gizmokzilla amazontuba Reklamlar google tarafından otomatik oynatıldığı için müdahale edilememektedir. Reklamlar 10-15 dk arayla çıkıyorsa normal bir görüntüleme sağlıyorsunuz. 1-2 dk arayla çıkıyorsa hata vardır. ’23:25 reklam’ 23:26 reklam’ şeklinde saati görebileceğimiz ekran görüntülerini biz@mutluanneleriz.com adresine iletebilirsiniz
amazontuba rainayaz reklama bişey dediğim yok ki? 8 aşamalı reklam nedir ya da reklamda çarpıya tıkladığım halde neden sürekli reklam sayfasına yönlendiriliyorum ’un cevabını arıyorum.
amazontuba Gizmokzilla bir seferde 8 reklam sekmesi açılıyor 8kere çarpı işaretine basmam gerekiyor bu normal değil bence önceden en fazla 4 aşamalıydı
ZeydsMom amazontuba ay aynen salakmisin cemile gibi kendimi azarliyordum. Parmagimmi buyuk diyordum yoo kucuk 😁 demekki bu sorun genel. Bazen oluyor ya bazen ama inada bindiriyo sanki
Gizmokzilla amazontuba ya o sorun bende de var, ilgili birine iletelim herkes benzer sorunlar yaşıyorsa ✨
ZeydsMom amazontuba orda daha cok ya reklem sabrim kalmadi giremiyorum artik. Ard arda geliyor hemen cikiyorum artik bi kere oldusa neysede 2 olunca dayanamiyorum gerisi geliyor