Yclll merhaba! Ben dogum yaptiktan 20 gun sonra cok buyuk bir agri ile uyandim hemen acile gittim gecenin bir yarasi. Bana panik atak dediler ve eve yolladilar. 3 gun araliklarla hep gelneye basladi oyle siddetliydi ki ölüyorum sandim can cekisiyordum resmen.. bu ataklari bir ay cektim hep ya gazdir dediler ilac verdiler ya da migrendir dediler.. ama ben biliyorum hicbiri degil. En son atak gecirirken kalbim sıkışti ve yine acile gittim. Kan degerlerim oyle bir fırlamışki bana acilen tomogrofiye ultrasona aldilar, bir sürü serum verdiler.. bir gece acilde tuttular sabah polikliniğe ciktim. Yuksek derecede sarılık geciriyormusum.. taş kanala düşmüş endoskopi yaptir dedi cerrah ve universiteye yolladi.. agzimdan girdiler baktilar ki taş falan yok.. 15 gun sarilik tedavisi gordum.. boyle emara girersen organ yetmezliği olur seni kaybederiz dediler.. 15 gun sonra iyilestim ve sonra ki gun ameliyat oldum. Allahim dedim bu nasil bir rahatlamadir... sakın ama sakın ihmal etmemelisin. Cok ağır ataklarin varsa lutfen ameliyat ol.. 1 gunde cikariyorlar seni evine.. ve bu safra kesesi karacigeri bozuyor ihmal etmeye degmez.. karacigerim berbat durumdaydi tesaviyle duzelttiler.. lutfen geciktirme.. sağlıkta hep erken tedavi iyidir. Yoksa ilerler ilerler ve bu seni mahveder.. gecmis olsun😓