deleted20517 barbiee_ kremalı makarna veya,köfte pilav patates uyumu güzel oluyor mesela sadece köfte patates yapabilirsen yanına çorba yap bebitom
ponciktugra barbiee_ bende kofte yapcam ama farkli yapacam belki sizede fikir olur patates puresi yataginda salcali misket kofte olarak yaninada pilav
lidokain barbiee_ o zaman patates püresi olur yanına güzel bir salata yesillerden bir de çorba olabilir mis
barbiee_ deleted20517 aynen o uyumu bende çok seviyorum 😋 bi değişiklik olsun dedim makarna da bilemedim kremalı sen nasıl yapıyorsun aşkım
deleted20517 barbiee_ kremalı hiç yapmadım arkadaşım yaptığında yemiştim nefis yemeklere bak kremalı makarna tarifi çıkar veya sebzeli olarak yapabilirsin makarnayı domates maydanozlu baharatlı bu çok güzel oluyor kuzum👌🏻😍
deleted20517 barbiee_ kuzum domatesleri rendele pişir üzerine biraz salça ekleyip öyle pismesine devam etsin ardından makarna suyu ve baharatları ekle kıvam aldiktan sonra altını kapatmadan maydonozlari ekle ve haşlanmış makarnaları koy çok güzel oluyor