NewMomm1 Arkadaşlar oğlum 13 aylık olacak. Saçları kıvırcık. Çoğu kişi kestirdiğimde kıvırcıklığının gideceğini söylüyor. Gidiyor mu🥹 böyle çok güzel görünüyor hiç kestirmek de istemiyorum gitmesin diye
salakmisincemilee NewMomm1 benim kızım kıvırcık ben de öyle kızımın saçını hala bi hale vakte koyamadım açıkken çok terliyor toplasam hep çıkıyor zaten taramak zulüm asla elletmiyor ben küçükken kızımın saçını sıfıra vurmuştum hiçbir değişiklik olmadı belki erkek çocuklarda farkeder
Sheylaaa16 NewMomm1 Ben de düşünüyordum ama çok kısa olmadan kestirdik uçlarından toparladık hala kıvırcık erkek bebiş bu arada
NewMomm1 salakmisincemilee annem bana seninde saçların böyleydi düzleşti zamanla dedi. Böyle çok güzel geliyor hep kıvırcık kalsın istiyorum🥲
NewMomm1 lidokain hahahahha kız öyle bonus kafa gibi değil ama düz de değil ya. Kıvırık kıvırık 😂 inşallah anlamışsındır
lidokain NewMomm1 anladım anladım yeğenimin saçı sık ve bonus gibi anne tarafına çekmiş yani bize 😀 benim bebeminde saçı babasina çekmiş seyrek ve cılız keşke bize cekseydi
NewMomm1 foreverfor yaa ne güzel. Böyle kıvırık maşalı gibi dimi😂 böyle bonus gibi kıvırcıktan bahsetmiyorum, 😂
defnevedoruk NewMomm1 21 aylık daha kestirmedim gideceğini düşünmüyorum cünkü ben ve halasıda kıvırcık. benim annem halam onlarda kıvırcık
hayalperest2310 NewMomm1 aslında ilkte düzdü ne ara döndü bu kadar anlamadık bana öyle geliyor ki uçları bukle gibi olur bakalım uzadıkça çıkacak ortaya 😂