ecrinbebe Nevzat konuşmasa asla çözülmeyecekti çok berbat bi aile. Herşeyin üstünü kapatacaklardı. Nevzat iyi yapmış demiyorum asla ama az çok köy ağalık aşiret sistemini biliyorum. Muhtemelen kendine veya ailesine zarar gelecek diye bişey diyemedi. Davada itirafçı var dediler ama detay hiç bi zaman verilmedi. İtirafçı nevzattı bence ki avukatı da dün buna benzer şeyler söyledi. Herşey ortadaydı aslında devlet herşeyi biliyo. Usulen olması gerekenler yapıldı. Herkes susacaktı nevzat a yıkacaklardı baktılar olmuyo köydeki çobana bok atmaya kalktılar gariban diye. Bu adamlar çok tehlikeli ki bundan sonrası için bile nevzate ailesine zarar vermeyeceklerinin garantisi yok. Anne demek istemiyorum o kadına ama neden yaptın bunu. Bişey olmuş evet belki senin dışında herşey insanlar için başımıza hersey gelebilir ( Allah muhafaza) çık anlat en azından vicdanen kızım için bunu borçluyum demeliydi. . Allah düşman başına vermesin çok zor. Narin keşke o ailenin kızı olmasaydı keşke onu koruyacak kollayacak bi ailede büyüseydi. Verilen ceza onun tırnağı için bile az.