jdjdjf Doktorum kuzu eti yeme ortalığı karıştırma bir duralım dedi . Ben bugün yedim ve bir kaç gündür yeni düzelen bebeğim çok kötü oldu çok ağladı bu gece . Hala uyuyamıyor davlumbazı açtım sallıyorum . Benden adam olmaz aptalın tekiyim beceremiyorum yapamıyorum şimdi günlerce ağlayıp canı yanacak kızımın . Nefret ediyorum artık . Eşim de yapma etme demiyor sen bilirsin diyor . Onu da boğmak istiyorum insan biraz destek olur hadi bende açlıktan akıl kalmadı sen in kafan nerde herif . Of valla çok yoruldum ağlamaktan yoruldum artık salağım salaklığımla evladıma da bakamıyorum
jdjdjf jdjdjf durduk yere alerjisini tetikledik resmen . Ya sen doktoru dinlesene aptal !!! Sen doktor dan iyi mi bileceksin . Ne güaekmek gıdaya geçmişsin mukus bitmiş şimdi yine baş a sardın yine kan yine mukus yine ağlayan husuzsuz uyumayan bebeğin var ve belki de yine meme reddi yaşayacaksın
cLearQueen jdjdjf sakin ol.. hepimiz insaniz hata yapariz,,, bundan snra daha dikkatli ol uzulme olan olmus.. bebenin kuzuya alerjisi mi var? Doktorunu hep dinle lutfen
suhedaaaaa jdjdjf Hayır yani kuzu eti de yemeden durulmayacak bir şey değil ki?? Gerçekten anlam veremedim yaptığınıza
jdjdjf 333bd çünkü doktor u dinlemeyip ye kuzu bir şey yapmaz serbest diyen yazıları görünce yedim ıooofff
ccanasli jdjdjf çünkü doktor u dinlemeyip ye kuzu bir şey yapmaz serbest diyen Ben buna takıldım daha cok sonucta doktor ikaz etmiş boşuna doktor olmuyorlar sonucta kime göre neye göre yediniz? Sakin olun bu da tecrübe oldu birdaha yapılmaması gerektiğini daha iyi anladınız insanız beşer şaşarız evladınız için daha özverili olursunuz o kadar
jdjdjf ttrck iki alerji uzmanına gittim ikisi de probiyotik kullanma dedi ama herkes kullanıyor ben anlamadım bunişi
jdjdjf cLearQueen kırmızı ete var dana eti ama kuzu yoktur diye düşünmüştüm yiyenleri duymuştum. Kafama silah dayasalar artık ağzıma sürmem çok pişmanım o ağlarken kollarımda kendimi atmak istedim bşr yerden
anonim96 Doktor’un kuzu eti yeme ortalığı karıştırma mı dedi? Ortalığı karıştırma ne alaka ya anlamadım Sende milletin ağzına ne bakıyosun canım kuzu eti yemezsen ölmezsin
Mrcasl-1 jdjdjf Merhaba size tavsiyem doktorunuz dışında kimseyi dinlemeyin lütfen alerji kendine hastır çünkü sabretmeniz gerekiyor ben yersem evladım acı çekicek yememem gerekiyor diye telkin edin kendinizi 2 alerjik bebek büyüttüm çoklu besin alerjisi vardı ikisininde aklınıza gelmeyecek şeylere bile alerjisi vardı sıkı bir diyetle ve doktor yönlendirmesiyle geçiyor sabredin bolca geçicek.
jdjdjf Mrcasl-1 bir daha asla asla doktorumun sözünden çıkmayacağım güzel giden herşey mahvoldu bir günde . Of Allahım kızıma nasıl yaptım bunu aklım çalışmadı ya nasıl yaptım . Sabredeceğim dışarı çıkmayacağım dışarkan kimseden yemek yemeyeceğim bebeğime çok iyi bakacağım Allahım yardım etsin inşallah
Mrcasl-1 jdjdjf Aynen canım bi daha yapmazsın dediğim gibi doktorun dışında kimseyi dinleme çünkü başkasının çocuğuna bişey yapmaz sizin çocuğunuza dokunur alerji kişisel bişey evladın ve siz çekersiniz o yüzden sabırla diyetinizi tamamlayın gün geçtikçe azalıcak geçicek
VahsiKelebek_ Yani yemeyiver biraz tut boğazını ne olacak Allah için ne tuafsiniz. O kadar yenilecek besin var git balık ye mesela bu kadar et türü yemek istiyorsan. Ama insan biraz kendine hakim olur ne bileyim aç gözlülük bu
uykusuzluklarinanasi jdjdjf eşinizin kabahati ne? sorun sizde bu noktada. iyi yaklaşayım diyorum ama olmuyor. doktorunuz yemeyin diyor inernetteki videolara güveniyorsunuz o zaman neden doktora gidiyorsunuz? eşiniz en doğrusunu demiş sen bilirsin diyerek. adam ye dese yediğiniz için yeme dese yeme dedi diye başlık açardınız eminim. şimdi tek derdiniz açlığınız değil çocuğunuz olsun insan aç kaldı diye kuzu etine başvurmaz.. umarım kısa sürede geçer gider. kendi açlığınızı değil bebeğinizi düşünün. bundan sonrada gördüğünüz videolara inanmayın.