gzdesahiinn Kızlar bu bebeler neden uyumuyorrr yaaa oğlum 9 aylık hiç bilmiyorum gece 3-4 saat kesintisiz uyusun şimdide geceleri sürekli bi saatte bi kalkıyor valla uykusuzluktan bayılcam
-strongmother- gzdesahiinn benim minik kızımda 2 ay 5 günlük bizde mesaideydik benim mesai bitti arkadaşlar sizlere başarılar diliyorum 🌸😵💫
amazontuba gzdesahiinn bu saat oldu sürekli memede 🥱 sabaha ne kaldı ki uyumasak da olur süt makinası uyumaz neticede 😵💫😵💫😵💫
naznasel etkafa 16 aylık hala uyumadı delircem son 10 gündür bu çocuk gitti yerine sanki başkası geldi asla uyumuyor 10,30 da uyudu 12,30 uyandı halada uyanık ne yapsamda uyumadı çocuk resmen başka çocuk oldu
gzdesahiinn naznasel hiçççç uyumasalar neyse uyu uyan uyu uyan insan mala bağlıyor hepimize Allah sabır versin 🥲
etkafa naznasel Bende hala aynıyım çok değişti benimkide birde bagırmayı ögrenmiş istedig olmazsa bağrıyor🤯
[silindi] gzdesahiinn 20 aylık ve şuan tamamen uyanık oynuyoruz hergece böyle toplasan 3-4saat anca uyuyoruz yenidogan gibi yarimsaatte bi kalkiyo Allah herkesin yardımcısı olsun
gzdesahiinn [silindi] aminnn yenidoğan dönemi daha kolaydı sanki şimdi herşeyin farkındalar bırakamıyorsunda çığlık kıyamet
nilsupandr 16 aylık gece sayısız kez ağlayarak uyanıyor çaresiz kaldım çözüm de bulamıyorum düzelecek diye umutlarım da tükendi artık ben de tükendim
gzdesahiinn nilsupandr düzelicez inşallah ama biz bizde sağlıklı kalırmıyız nasip 😑 bende diyorum tamam rutin bu ama bazen sinirden oturup ağlıyorum
naznasel efnanveannesi1 bunlara şükret yeminle 16. Aya gireceğiz ben böyle bir şey görmedim çocuk sanki güncellendi başka çocuk oldu tövbeler olsun 😂😂
gzdesahiinn Muallaaa 2sinin aynı anda uzun süre uyumasını hayallll et çok güzel olur demii hadi inşallah 🙏🏼