Ecebaby Lütfen influenza testini isteyin, yaptırın. Kafasına göre antibiyotik ya da ilaç veren doktor maalesef ki çok var. Kültür testi yapılmadan boğaz enfeksiyonu için antibiyotik yazmak bile yasak normalde. Virüs kaynaklı mı bakteri kaynaklı mı bilmeden asla antibiyotik verilmemeli. Virüs kaynaklı enfeksiyonu antibiyotik geçirmez çünkü. Gerekirse başka bir doktora gidin ama her şeyden emin olduktan sonra influenza ilacına başlayın. Ateşin takibi için hastaneye bir günlüğüne yatış yapabilirsiniz. Serum ile müşahede altında kalması daha iyi olacaktır. En iyi takibi sizin yapmanız gerek. Geçen oğlumun 2 aylık aşısı için sağlık ocağına gittim ve benim dikkatim sayesinde bozuk verem aşısı olmaktan kurtuldu oğlum. Sizin içinize sinsin yapılan tetkikler, tavsiyem bu yönde. Acil şifalar diliyorum. İnşallah hemen iyileşir kuzu. Bir de bebeğinizin ayına göre ateş sınırı değişir. Havale hemen geçirecek diye bir şey söz konusu değil fakat kaç aylık olduğuna göre tabi bu. Siz yine de dediğim gibi doktor ve doğru tetkikten şaşmayın. Yatış isteyin ki müşahede altında kalsın