kardelen1209 Kizlar sag gögsüm mastit oldu galiba cok sizlıyo aşıri sertlik ver emzirmeme ragmen o sertlik gecmiyo emerken çok canım yaniyo nasil geçicek bu
likeli kardelen1209 youtubea girin elanur vardar mastit yazın o videoda anlatılanları uygulayın. Eğer ateşiniz yükselirse hemen doktora gidin mastit ateşi lanet bir şeydir ilaçsız kolay kolay düşmüyor. Çok geçmiş olsun.
circus kardelen1209 benimde olmuştu ne yaptıysam geçmedi ters emzirmeyle bir gün sonunda rahatladım artık hep öyle emziriyorum bütün kanallar açılıyormuş kesinlikle dene pişman olmazsın Allah yardımcın olsun zordur biliyorum
eesila kardelen1209 Bende 2 defa oldu ateş yaptı çok kötüydü doktora gitmedim ilkinde 5 6 saat ateşler içinde kaldım virüs sandım kayınvalidem geldi heme sirkeledi inanın duşa girdim cıktım geçti hızlı ama acıtmadan 3 4 defa sırkeleyin göğsünüzü sonra hemen duş duştayken aynı aşağı doğru eğilip 3 4 sirkeleyin yukarıdan aşağıya masaj yapın iki defa onu emzirin sonra diğer göğüsden verin inşallah düzelir ikincide aynı işlemi kendim yaptım hemen geçti
Lumisare duşa gir göğsüne sıcak su uygula ve duşta masaj yap biraz yumuşayıp rahatlayacaksın sonrw duştan çık sıcak havlu uygula sonra sağım yap o göğsü sürekli sağ ve sürekli emzirmeye çalış çok zor bir durum geçmiş olsun
eesila circus buda çok doğru içerideki yağlı sütü cıkarmak gerekiyor arada bu şekilde emzirmek en doğrusu benim kızım uykuda yanlış yeri emimişti sütü başka yere toplamıştı
circus kardelen1209 bebeğin başı memende ayakları gövdesi falan senin kalçana gelecek şekilde çanta şekli de diyorlar tam kavrıyor memeyi ister istemez bu şekilde
circus circus hatta bi akrabamızın gelini benden sonra doğum yaptı bebek memeyi tutmamış kızın sütü varken emmemiş bana sordular bu şekilde yapın emmemesi mümkün değil dedim çok dua ettiler emmiş şükür
ikibebekbianne kardelen1209 benim de başıma geldi ne yaptıysam geçmedi. Lahanayi kaynatıp göğsunuze sıcak şekilde kapatın soguyana kadar dursun sonra sagmaya veye emzirmeye çalışın o çok iyi geliyor Allah sıifanızı versin