Obsesifk
[bilinmeyen] +1 Şurda bekleyeyim 😁🌹
pasaminannesi06
Buyuk Migros’larda bulabilirsin
Sltnbl2018
[bilinmeyen] makarnavitma diye bir sayfa var instragmda Bebişler için çok sağlıklı şeyler var bi bakın isterseniz ordan aldım irmik ve tam prinçununu
Sltnbl2018
[bilinmeyen] hm anladım
NaimeYilmaz
[bilinmeyen] Buldunuz mu ? Ne kadarmış 🧐
NaimeYilmaz
[bilinmeyen] Şimdi eskiler bebek irmiğini nereden buluyormuş diyecem 🙈
Ama bizlerin imkanımız varken alalım tabi . Sonra kabızlık yaşayınca keşke demektense 🤷♀️
Acaba 1 paket ne kadar süre gider..
Gurbettebianne
[bilinmeyen] ben bulamamıştım hep normal irmik vermiştim
megazekaa
NaimeYilmaz
[bilinmeyen] Tabikii neye vermıyoruzki 🤷♀️ Bi kaç ay dikkat etsek sonra zaten ek gıdaya adepte olunca geçebılırız belkı normal irmiğe. Arkadaşımın bebeği 9 aylık normal irmik veriyordu 1 aydır.
Durucuumm
NaimeYilmaz
kirikkalp teşekkür ederim
Yani ben 66 kiloyum rahat oluyor
Oglusbora
[bilinmeyen] makarnalütfenden alıyrm cnm
Meray
Migros’larda city farm Organik ürünler var ben pirinç unu ve irmiği ordan alıyorum irmiği ince bebek irmiği
Meray
[bilinmeyen] evet city farm hem pirinç unu hem irmik var başka ürünler de var Migros’larda kendi reyonu oluyor İstanbul’da nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama
Gurbettebianne
[bilinmeyen] öyle canım evet benim bulunduğum yerde kargo firmasıda gelmiyor ben o nedenle mecbur normal irmik kullandım basından beri.suan 9,5 aylığız ve Bu zaman a kadar hep kullandım
Meray
[bilinmeyen] kadıköyden almıştım
Thesra
[bilinmeyen]
Ben geçen gün hepsiburadadan aldım bey organik ürünlerini ve gerçekten çok güzel tavsiye ederim burcucum çok güzel geldi gerçekten lidyada severek yedi
NurAyk
Thesra canım bende almak istiyorum. Pirinç unu ve bebek irmiği alcam . yanlız birden fazla seçenek var sen nasıl seçtin ???
Thesra
[bilinmeyen]
City farm da alma internetten bir arastir cok fazla sikayet var onunla ilgili
Thesra
[bilinmeyen]
Evet canim onu migrostab city farm almistim arastirma yapmadan once ama o iyi cikti alabilirsin yada baska organik bir pekmezde alabilirsin canim
Thesra
[bilinmeyen]
Keciboynuzu unu yulaf unu yulaf ezmesi ruseymli irmigi hepsini denedim cok guzeller tarhanasini denemedim e bebekten hamm markali tarhana aliyorum bizim kiz seviyor onu eger dusunursen alabilirsin tadi guzel
Thesra
[bilinmeyen]
Evet bebek irmigi canim arastirmistim alirkende oncedende 0 sikayet urunleride taze ve guzel alirsan yeni cekilmis yulaf unu yulaf ezmesi hepsi yeni cekilmis olsun bebeklere onu oneriyor zaten bu markadap
Thesra
[bilinmeyen]
Yaa sen gidiyosun organik pazara yalavoda en dogalini bulursun aslinda denk gelirsen al kacirma oyle olmadi alirsin organik biyerdeb
Thesra
[bilinmeyen]
Hayir vitmayi denemedim ben makarna lutfenden almistim ve urunlerindeb bocek cikmisti canli ve olu olmak uzere bir suru para iadesi aldim vs o yuzden vitmayada guvenemiyorum acikcasi sanirim onunlada ilgili sikayetler
Mevcuttu beyorganik en iyisi gercekten yani suana kadar iyi gidiyor en azindan paketlerinide cok ozenli gonderiyolar
Tavaya zeytinyagi koyuyorum 1-2 tatli kasigi hafif kiziyor sonra 1 su bardagi suyu koyuyorum ardindan hemen 1 yemek kasigi tarhana ekliyorum surekli karistiyorum kaynayana kadar peynir alti suyuda ekliyorum icine ben vitaminli olsun diye kaynayinca kisip 2 dk daha pisirip kapatiyorum canim bu kadar aslinda arkasinda domates rendesi koyun yaziyor ama ben bu sekilde yapiyorum guzel oluyor icine istersen kiyma vs seylerde ekleyebilirsin bizimkisi sade seviyor🙄🙄